Wat is een webinar?

Webinar is een samenvoeging van de woorden "web-based" en "seminar". Door sommige mensen daarom ook wel "online seminar" genoemd.

Wat is een webinar? Ben jij opzoek naar het antwoord op deze vraag?

Een webinar is een samenvoeging van webbased en seminar daardoor door sommige ook wel online seminar genoemd. Een webinar is dus een online presentatie waarbij je de mogelijkheid hebt om naast je webcam ook een presentatie te delen of zelfs direct jouw gehele beeldscherm.

De deelnemers kunnen vanaf iedere willekeurige locatie inloggen om het webinar te volgen. Het enige wat zij daarvoor nodig hebben, is een computer met internetverbinding.Maar een webinar is zoveel meer! Tijdens de presentatie kunnen deelnemers vragen stellen via de live chat. Jij kan zelf ook vragen stellen aan de deelnemers. Zo ontstaat er een hoge mate van interactie. Doormiddel van polls en stellingen kun je zeer waardevolle informatie krijgen over je deelnemers. En wil je de kijker nu direct aanzetten tot actie door bijvoorbeeld een unieke aanbieding te doen? Maak dan gebruik van een call to action!Maar het beste is nog altijd om het zelf te ervaren. En dat kan bij WebinarGeek 14 dagen GRATIS! Klik hier voor meer informatie!