Product Update van de zomer van 2019

Product Update van de zomer van 2019 De zomerperiode is de ideale tijd om heel veel nieuwe features toe te voegen. Dus met trots presenteren wij dan ook een hele lijst met hete nieuwe mogelijkheden van onze webinar software.

Door Remco - 15 August 2019 -

Juli Product Update : affiliate programma en meer opties voor versturen e-mails

Juli Product Update : affiliate programma en meer opties voor versturen e-mails Deze maand introduceren we weer een heleboel nieuwe features. Meer mogelijkheden voor het kiezen van het moment van versturen van e-mails. De HubSpot integratie is uitgebreid en de API heeft nog meer mogelijkheden gekregen.

Door Remco - 30 July 2019 -

Hoe een webinar organiseren? En kostbare leads te genereren

Hoe een webinar organiseren? En kostbare leads te genereren Wanneer je overweegt om een event te organiseren om jouw business te promoten, dan kan het organiseren van webinar een goede oplossing bieden. Het geven van een webinar heeft vele voordelen tegenover een fysiek event.

Door Matthias - 23 July 2019 -

Zelf eenvoudig een webinar maken: 10 handige tips

Zelf eenvoudig een webinar maken: 10 handige tips Webinars worden steeds vaker ingezet als onderdeel van de marketing strategie voor bedrijven. Een webinar is interessant voor de kijker en is relatief goedkoop om te maken. Bovendien helpt een webinar om jouw product of dienst snel en gemakkelijk te promoten. Maar hoe maak je nou precies een webinar en waar moet je opletten?

Door Matthias - 2 July 2019 -

9 dingen die je beter kunt doen met webinars

9 dingen die je beter kunt doen met webinars Met techniek veranderen tijden en de manier waarop we werken en met elkaar omgaan. Sommige nieuwe ontwikkelingen hebben een grote impact en een daarvan is webinars.

Door Mike - 4 April 2019 -

8 redenen waarom je als bedrijf niet meer om webinars heen kunt

8 redenen waarom je als bedrijf niet meer om webinars heen kunt Webinars nemen een steeds belangrijkere rol in het bedrijfsleven in. In hoog tempo vervangen ze kostbare trainingstrajecten, seminars en andere bedrijfsbijeenkomsten. En terecht, maar het wordt vooral ingezet om op grote schaal kennis te delen met prospects en klanten en zo engagement, leads en x-sales te genereren.

Door Mike - 14 March 2019 -

5 manieren om tijd te besparen op jouw webinar marketingplan!

5 manieren om tijd te besparen op jouw webinar marketingplan! Maar een grondig webinar marketingplan duurt uren, soms wel dagen. Gelukkig kan je een de taken efficiënt uitvoeren door een paar eenvoudige tips te volgen. Daarom hebben wij voor jou 5 manieren beschreven die jouw tijd zal besparen bij het samenstellen van een webinar marketingplan!

Door Jaimy - 26 February 2019 -

De 5 sleutelelementen van het onboarding webinar!

De 5 sleutelelementen van het onboarding webinar! Webinars kan je op veel verschillende manieren inzetten. Eén van deze manieren kan zijn om het webinar in te zetten om jouw klanten te ‘onboarden’. Zie het als een uitgebreide en gedetailleerde inleiding die zij krijgen voor jouw product of dienst. Wanneer jij een geweldige ervaring biedt vanaf het allereerste interactie moment, leg je de basis voor een langdurige klantrelatie. In deze blog lees je over de 5 sleutelelementen van een onboarding webinar.

Door Jaimy - 20 February 2019 -

3 redenen waarom marketeers vertrouwd zijn met webinars!

3 redenen waarom marketeers vertrouwd zijn met webinars! Waarom maken marketeers nou gebruik van webinar? Klantenloyaliteit en productdemonstraties dragen bij aan het opbouwen van vertrouwen van de consument in jouw merk en producten! Maar de vraag is, hoe werkt dit nu eigenlijk? In deze blog lees je waarom marketeers zo vertrouwd zijn met webinars!

Door Jaimy - 13 February 2019 -

Product Update: nieuwe API beschikbaar

Product Update: nieuwe API beschikbaar De nieuwe versie van de API is beschikbaar. Hiermee is het heel eenvoudig om je webinars nog meer te integreren in de tools die je al gebruikt. Wij maken het je graag heel makkelijk!

Door Remco - 12 February 2019 -