E-mailmarketing: webinar ideale manier om e-mailadressen te verzamelen

E-mailmarketing: webinar ideale manier om e-mailadressen te verzamelen Eén van de belangrijkste redenen om met webinars te beginnen, is voor veel mensen het vergroten van hun mailinglijst. Ideaal om met webinars te beginnen en deze nog verder uit te breiden!

Door Matthias - 25 September 2019 -

Product Update: introductie WebinarGeek channels

Product Update: introductie WebinarGeek channels Met WebinarGeek Channels creëer je eenvoudig een overzicht van al je toekomstige en on demand webinars. De manier om meer kijkers te genereren en je waardevolle content makkelijk aan te blijven bieden.

Door Remco - 24 September 2019 -

Voordelen van een webinar opnemen

Voordelen van een webinar opnemen Tijdens een live webinar wordt waardevolle content gecreëerd. Zonde om die niet te hergebruiken! Door je live webinar op te nemen kan je de content hergebruiken. En dat blijkt in de praktijk voor veel resultaat te zorgen. Lees hier de voordelen van het opnemen van je webinar.

Door Matthias - 3 September 2019 -

10 handige tips om succesvol een webinar te presenteren

10 handige tips om succesvol een webinar te presenteren De inhoud van je verhaal is natuurlijk ontzettend belangrijk voor je webinar. Je webinar moet toegevoegde bieden voor de kijker. Maar naast de inhoud is de vorm en presentatie een heel belangrijke factor voor het succes van je webinar

Door Matthias - 20 August 2019 -

Product Update van de zomer van 2019

Product Update van de zomer van 2019 De zomerperiode is de ideale tijd om heel veel nieuwe features toe te voegen. Dus met trots presenteren wij dan ook een hele lijst met hete nieuwe mogelijkheden van onze webinar software.

Door Remco - 15 August 2019 -

Juli Product Update : affiliate programma en meer opties voor versturen e-mails

Juli Product Update : affiliate programma en meer opties voor versturen e-mails Deze maand introduceren we weer een heleboel nieuwe features. Meer mogelijkheden voor het kiezen van het moment van versturen van e-mails. De HubSpot integratie is uitgebreid en de API heeft nog meer mogelijkheden gekregen.

Door Remco - 30 July 2019 -

Hoe een webinar organiseren? En kostbare leads te genereren

Hoe een webinar organiseren? En kostbare leads te genereren Wanneer je overweegt om een event te organiseren om jouw business te promoten, dan kan het organiseren van webinar een goede oplossing bieden. Het geven van een webinar heeft vele voordelen tegenover een fysiek event.

Door Matthias - 23 July 2019 -

Zelf eenvoudig een webinar maken: 10 handige tips

Zelf eenvoudig een webinar maken: 10 handige tips Webinars worden steeds vaker ingezet als onderdeel van de marketing strategie voor bedrijven. Een webinar is interessant voor de kijker en is relatief goedkoop om te maken. Bovendien helpt een webinar om jouw product of dienst snel en gemakkelijk te promoten. Maar hoe maak je nou precies een webinar en waar moet je opletten?

Door Matthias - 2 July 2019 -

9 dingen die je beter kunt doen met webinars

9 dingen die je beter kunt doen met webinars Met techniek veranderen tijden en de manier waarop we werken en met elkaar omgaan. Sommige nieuwe ontwikkelingen hebben een grote impact en een daarvan is webinars.

Door Mike - 4 April 2019 -

8 redenen waarom je als bedrijf niet meer om webinars heen kunt

8 redenen waarom je als bedrijf niet meer om webinars heen kunt Webinars nemen een steeds belangrijkere rol in het bedrijfsleven in. In hoog tempo vervangen ze kostbare trainingstrajecten, seminars en andere bedrijfsbijeenkomsten. En terecht, maar het wordt vooral ingezet om op grote schaal kennis te delen met prospects en klanten en zo engagement, leads en x-sales te genereren.

Door Mike - 14 March 2019 -