NIEUWE FEATURE: geef de kijker af en toe een hand

Door Remco - 4 August 2015
Wat zou ons leven zijn zonder zo nu en dan onze emotie te uiten met een 'duimpje'?! 
Hou je publiek eenvoudig onder de duim met de nieuwe feature in WebinarGeek. Vanaf nu kan je eenvoudig naar de mening van je kijkers vragen. Geef hen de mogelijkheid om een duimpje te geven! 

 

Het moest er een keer van komen en eindelijk is  het dan zover. Het 'handje' maakt zijn entree in WebinarGeek. Op veler verzoek en na maanden zwoegen aan de tekentafel, kunnen wij u met veel trots mededelen dat het vanaf vandaag mogelijk is om de kijker een 'handje' op te laten steken. 

Om het iets spannender te maken, hebben we ervoor gekozen om zowel een duimpje omhoog, als een duimpje omlaag te kunnen geven. Zo kan je het handje voor meerdere doeleinden inzetten.

Waar kan je het 'handje' voor gebruiken?

Snel mening peilen over een stelling: 'EENS' of 'ONEENS'

Deelnemers kunnen een groene duim omhoog of een rode duim omlaag geven. Het is dus een heel snelle manier om naar de mening van het publiek te vragen.

Hoe werkt het?

Als presentator kan je het handje activeren in het WebinarGeek bedieningspanel. Ga naar het tabblad 'interacties' en selecteer het 'handje'. Door het in te schakelen wordt het handje zichtbaar bij de deelnemers. Zij kunnen een groene duim omhoog of rode duim omlaag geven. Als presentator kan je zien hoe veel mensen een reactie hebben gegeven en hoe de verhouding ligt.
Door om de button 'handjes resetten' te klikken, wordt alles gereset.

Remco

Remco

Remco is een echte webinar marketing expert en ziet het liefst de hele wereld aan het webinarren!