GEEK OF THE WEEK: Beschikbaarheid replay wijzigen

Door Jaimy - 16 March 2018

In Geek of the week geven wij, van WebinarGeek, antwoord op al jouw vragen! Elke week wordt een nieuwe vraag beantwoord. De vraag van deze week is…

‘Kan ik de beschikbaarheid van mijn replay wijzigen?’

Ja! Het is mogelijk om, na het houden van je webinar, de beschikbaarheid van je replay te wijzigen.

Replay instellingen

Open je webinar en klik op de ‘Replay’ button. Kies vervolgens de optie ‘Instellingen’. Vervolgens wordt een venster geopend waar je gemakkelijk de beschikbaarheid van je replay kan wijzigen.

Wil je de replay instellingen wijzigen van een andere uitzending? Scrol dan wat naar beneden en klik bij de juiste uitzending op ‘Replay’ en vervolgens op ‘Instellingen’.


 

Replay beschikbaarheid wijzigen

Je replay is geactiveerd als in het vakje links bovenin een vinkje zichtbaar is. Wil je dat de replay voor een bepaalde tijd beschikbaar is, activeer de optie ‘Beschikbaarheid’. Hier kan je aangeven tot welke datum en tijd de replay beschikbaar is.

Je kan ervoor kiezen om de kijker de mogelijkheid te geven om vragen te stellen tijdens de replay. Dit stel je in door de optie ‘Accepteer vragen’ te activeren. Vul vervolgens het e-mailadres in waarop je de vragen wilt ontvangen.


 

Replay beschikbaarheid uitzetten

Wil je de replay uitzetten? Klik op het vinkje links bovenin het scherm. Hierdoor schakel je de replay uit.


 

Zo, nu heeft iedereen de mogelijkheid om jouw webinars te bekijken!

Let’s webinar!
 

Jaimy

Jaimy

Jaimy verdiept zich graag in de wereld van de Online Marketing, het online zichtbaar zijn en ervoor zorgen dat informatie op de juiste plek terecht komt, zijn haar dagelijkse bezigheden!