GEEK OF THE WEEK: Datum & tijd wijzigen

Door Jaimy - 5 April 2018

In Geek of the week geven wij, van WebinarGeek, antwoord op al jouw vragen! Elke week wordt een nieuwe vraag beantwoord. De vraag van deze week is…

‘Hoe pas ik de datum en tijd van mijn geplande webinar aan?’

Wijzig datum en tijd
Klik op de webinar waarvan je de datum en tijd wilt aanpassen. Je komt dan terecht in het overzicht van het webinar. Scrol naar beneden en klik op ‘Opties’ > ‘Tijd aanpassen.’ Heb je meerdere uitzendingen gepland, let dan op voor welk webinar je de datum en tijd aanpast.

Vervolgens wijzig je de datum en tijd en klik je op ‘Opslaan.’

Een andere manier om de datum en tijd te wijzigen is door op je webinar te klikken en vervolgens op ‘Bewerk webinar.’ Scrol naar beneden klik op ‘bewerken’ > ’Tijd aanpassen’. Wijzig je datum en tijd en klik op ‘Opslaan’.

Het wijzigen van de datum en tijd van het webinar is ook mogelijk als je al aanmeldingen voor het webinar hebt ontvangen.

Let op: Jij bent zelf verantwoordelijk om de al aangemelde kijkers op de hoogte te brengen van de datum- en tijdwijziging!
 

Let's webinar!
 

Jaimy

Jaimy

Jaimy verdiept zich graag in de wereld van de Online Marketing, het online zichtbaar zijn en ervoor zorgen dat informatie op de juiste plek terecht komt, zijn haar dagelijkse bezigheden!