GEEK OF THE WEEK: Meerdere uitzendingen toevoegen

Door Jaimy - 9 March 2018

In Geek of the week geven wij, van WebinarGeek, antwoord op al jouw vragen! Elke week wordt een nieuwe vraag beantwoord. De vraag van deze week is…

‘Kan ik een webinar meerdere keren uitzenden met dezelfde instellingen?’

Het antwoord op deze vraag is: Ja! Dat is zeker mogelijk, dit kan je instellen bij nieuwe maar ook bestaande webinars.

Meerdere uitzendingen voor een nieuwe webinar:

Klik in de overzichtspagina op: + New webinar. Wanneer je dat heb gedaan kies je het soort webinar, maak je een titel, geef je de gewenste taal aan en kies je een datum en tijd. Onder de instelling datum en tijd klik je op ‘extra uitzending toevoegen’. Vervolgens kies je een nieuwe datum en tijd waarop hetzelfde webinar nogmaals gegeven wordt. Je kan onbeperkt extra uitzendingen toevoegen.

De extra uitzending kan ook gemakkelijk weer verwijderd worden door op het prullenbakje achter de datum en tijd te klikken. Dit kan zowel voor als na publicatie.
 

Meerdere uitzendingen voor een bestaand webinar:

Ook voor een gepubliceerd webinar kan gemakkelijk een uitzending toegevoegd worden. Het toevoegen van een nieuwe uitzending doe je door op het webinar te klikken. Vervolgens klik je rechts op ‘Webinar bewerken’.


Bij de optie ‘Datum & Tijd’ klik je op ‘+ Extra uitzending toevoegen’.
 
Als je een uitzending wilt verwijderen klik je op ‘Bewerk’ en vervolgens ‘Verwijder’ om een extra uitzending te verwijderen.
 

LET OP: Als er inschrijvingen zijn voor het webinar dat je verwijderd, worden deze inschrijvingen ook verwijderd!

Let’s webinar!

Jaimy

Jaimy

Jaimy verdiept zich graag in de wereld van de Online Marketing, het online zichtbaar zijn en ervoor zorgen dat informatie op de juiste plek terecht komt, zijn haar dagelijkse bezigheden!