Juli Product Update : affiliate programma en meer opties voor versturen e-mails

Door Remco - 30 July 2019

Product Update Juli

Deze maand hebben we een heleboel nieuwe features toegevoegd en een aantal bestaande features verbeterd. Vooral op het gebied van de e-mails hebben we veel veranderingen doorgevoerd. 


Introductie WebinarGeek Affiliate Programma

Ons affiliate programma is beschikbaar voor al onze betalende klanten. Wil jij geld verdienen door WebinarGeek te promoten? Meld je dan aan voor ons affiliate programma en gebruik je persoonlijke affiliate link om onze webinar software te promoten. 

Lees hier alles over het WebinarGeek Affiliate Programma en meld je direct aan!


Nieuwe mogelijkheden voor versturen van e-mails

Tijdens een webinar campagne worden veel verschillende soorten mails verstuurd. Deze vorm van communicatie rond je webinar is super belangrijk. Alleen om die reden blijven we dit proces verbeteren.


Tijdstip van versturen
Het is nu mogelijk om e-mails elk kwartier in te plannen in plaats van elk volledig uur. Meer flexibileit dus bij het kiezen van het moment van versturen.

Bekijk hier hoe je een mail kunnen inplannen.


Herinneringsmails en follow-up mails direct versturen
Met de nieuwe opties is het mogelijk geworden om alle mails (behalve de bbevestigingsmail) direct te versturen. Deze hoeven dus niet meer vooraf ingepland te worden, maar kan je achteraf direct versturen. 

Bekijk hier hoe je een follow-up mail direct kunt versturen.


Verzendhistorie e-mails verbeterd
Het overzicht van de verzendhistorie van je e-mails is verbeterd, waardoor je nu duidelijk ziet wanneer de mails zijn of worden verzonden.

Bekijk hier het nieuwe overzicht van de verzendhistorie.


Statistieken van publieke replay

Voor nieuwe webinars is het mogelijk om de statistieken van de "publieke link" van je replay in te zien. Voorheen was dit een algemene link en werden daar geen statistieken van getoond. We kunnen natuurlijk nog niet laten zien wie heeft gekeken, maar je weet nu in ieder geval wel hoe vaak de link wordt gebruikt. Je vindt deze statistieken onder de "Kijkers" tab van je webinar statistieken.


De HubSpot integratie is verder uitgebreid

De integratie met HubSpot is uitgebreid met de mogelijkheid om HubSpot Forms te gebruiken om inschrijvingen voor je webinar te verzamelen. Je kunt dit toevoegen als een nieuwe trigger en je formulier linken aan je webinar.

Lees hier meer over de mogelijkheden van de HubSpot integratie.


Meer mogelijkheden met de API

API gebruikers kunnen nu inschrijvingen filteren op e-mail adres en/of external_id, en daarnaast ook inschrijvingen uitschrijven van je webinar. Meer details vind je in de API documentatie.

Remco

Remco

Remco is een echte webinar marketing expert en ziet het liefst de hele wereld aan het webinarren!