NIEUW: Co-presentator 2.0!

Door Jaimy - 17 October 2018

Wij zijn altijd bezig om de gebruiksvriendelijkheid van onze software te verbeteren. Ons doel is om alles zo intuïtief mogelijk te maken. Voor de co-presentator feature waren daar nog wel wat stappen te maken.

Gelukkig is het nu zo ver! Met veel plezier presenteren wij nu in tweevoud de “co-presentator 2.0”!

Deze vernieuwde versie maakt het presenteren met twee sprekers op verschillende locaties nog makkelijker en leuker. Zo ben je nu allebei hoorbaar, de hele tijd. Dus niet om en om, nee de hele tijd samen. Hoe tof is dat?!

De hoofdpresentator bepaalt wie van de twee in beeld is voor de kijkers. Het switchen tussen de twee gaat zo soepel als je van ons gewend bent. Niets overschakelen, maar direct beeld.

Alles voor de beste webinar ervaring!

 

De belangrijkste veranderingen:


Beide sprekers zijn continue hoorbaar
Dit is natuurlijk top! Want wanneer je samen presenteert wil je ook samen te horen zijn. Hierdoor kun je daadwerkelijk samen presenteren en elkaar aanvullen waar nodig.

Snel switchen tussen camera’s
Het snel schakelen tussen camera’s houdt in dat het voor het publiek niet zichtbaar is dat er een overschakeling plaatsvindt. Doormiddel van 1 klik schakel je gemakkelijk over van de een naar de andere presentator.

Beide sprekers kunnen de presentatie bedienen, interacties starten en de chat bedienen
Zoals het er staat, met de vernieuwde co-presentator functie kunnen beide sprekers de presentatie bedienen, interacties starten en beëindigen en de chat bedienen. Zo host je echt samen een webinar!

Wat is co-presenteren?

De naam zegt het al, je kunt met twee presentatoren een webinar hosten. Je kunt zo een gastspreker uitnodigen of een collega van een andere locatie laten ondersteunen. Het unieke van deze feature is dat de sprekers niet op dezelfde locatie aanwezig hoeven te zijn om samen het webinar te hosten.

Waarom een co-presentator?

Bijvoorbeeld om een gastspreker uit te nodigen. Een onafhankelijke expert bijvoorbeeld. Dat helpt om je verhaal krachtiger te maken en je boodschap over te brengen. Het inschakelen van een expert in de branche zal jou ook verder positioneren als een expert, aangezien die persoon zijn naam associeert met jouw merk. Het positieve effect is dat je een andere doelgroep bereikt, dus meer registraties en het helpt bij het verspreiden van de content.

Het biedt ook de mogelijkheid om tijdens het webinar een soort interview te doen. Omdat je beide hoorbaar bent kan je eenvoudig een vraag- en antwoordgesprek houden. Leuk om naar te kijken voor de deelnemers en is vaak snel te organiseren. Kan je dus snel reageren op actualiteiten.

Ik weet zeker dat je nu al aan het nadenken bent wie jij gaat uitnodigen als co-presentator bij je volgend webinar. En terecht!

In ons Help Center vind je uitgebreide informatie over de mogelijkheden en hoe je een co-presentator kunt uitnodigen voor je webinar.

Wat zijn jouw ideeën over het samen presenteren? Wie ga jij uitnodigen als co-presentator?

Laat het ons weten in de comments!

Let’s webinar!

Jaimy

Jaimy

Jaimy verdiept zich graag in de wereld van de Online Marketing, het online zichtbaar zijn en ervoor zorgen dat informatie op de juiste plek terecht komt, zijn haar dagelijkse bezigheden!