November Product Update: side by side presenteren en contacten importeren

Door Remco - 1 December 2017

In november hebben we hard gewerkt om twee features te lanceren waar veel vraag naar is geweest. Namelijk het side by side presenteren, dat het mogelijk maakt om zowel je presentatie als webcam tegelijkertijd te tonen tijdens je live webinar. En het importeren van contacten. Dat kan handig zijn als je het inschrijfproces via een andere weg laat verlopen.

Side by side presenteren

Deze feature zorgt ervoor dat je tijdens je live webinar gedurende de hele uitzending in beeld kunt blijven voor je kijkers. Na het uploaden van je presentatie als losse afbeeldingen, kan je deze optie aanzetten.

Door de hele uitzending in beeld te zijn, maak je het webinar nog persoonlijker. Dit kan absoluut bijdragen aan het creƫren van een persoonlijke band met je publiek.

Contacten importeren

Heb je inschrijvingen voor je webinar verzameld buiten het standaard regitratieproces van WebinarGeek om? Dan kan je deze nu via een CSV bestand importeren in WebinarGeek.

Na het importeren kan je de mensen automatisch een bevestingsmail laten sturen of zelf de unieke URL toesturen waarmee zij aan het webinar kunnen deelnemen.

Andere verbeteringen

  • De videoplayer voor kijkers is vergroot.
  • De uitzendpagina voor kijkers is geoptimaliseerd voor verschillende beeldschermen en apparaten. Het scherm wordt nu automatisch aangepaast op de grootte van het scherm van de deelnemer.
  • Op kleine beeldschermen wordt de chat nu onder de video getoond in plaats van naast de video.
  • Het is niet langer verplicht een veld voor achternaam te gebruiken op het registratieformulier.
  • Verplichte velden van het registratieformulier worden vanaf nu ook gemarkeerd alszijnde verplicht.
Remco

Remco

Remco is een echte webinar marketing expert en ziet het liefst de hele wereld aan het webinarren!