PRODUCT UPDATE: Evaluatieformulier, geavanceerde registratie opties en standaard videokwaliteit instellen

Door Jaimy - 27 July 2018

Een goed aantal registraties voor het webinar en duidelijke feedback van het publiek, dat willen wij natuurlijk allemaal! Feedback van het publiek is namenlijk 'the key' om jouw webinars te verbeteren. In deze productupdate lees je over aantal nieuwe tools die jou gaan helpen om die conversies te verhogen. Wat is er nieuw?


# Evaluatieformulier 

Het is nu mogelijk om ook na het webinar een evaluatieformulier op te sturen. Dit kan je doen via een follow-up e-mail. Op deze manier zorg je ervoor dat je geen waardevolle feedback misloopt! Want met deze feedback kan jij jouw volgende webinar nog beter maken.# Limiteren van inschrijvingen

Het creëren van schaarste is een krachtige beinvloedingtechniek om een twijfelende bezoeker over te streep te trekken om zich in te schrijven voor jou webinar. Hoe minder plekken er beschikbaar zijn, hoe waardevoller elke plek is. Het is nu mogelijk om enkele geavanceerde registratie opties in te stellen voor je webinar. Je hebt nu de mogelijkheid om het aantal inschrijvingen te limiteren en de bevestigingsmail uit te schakelen. Bezoekers van jouw registratiepagina kunnen in 'realtime' zien hoe veel beschikbare plekken er nog zijn. Hier lees je uitgebreid welke stappen je moet volgen om deze nieuwe registratie opties in te stellen.


# Videokwaliteit standaard instellen voor account

Stel nu zelf de standaard videokwaliteit voor je webinars in via je account instellingen. Het is dan niet meer nodig om dit per webinar te doen.

We hebben ook weer een aantal bestaande features verbeterd of aangepast op basis van jullie feedback.


# Downloadbare opname "Side by Side" bevat nu camera en presentatie

Als jij jouw webinar 'Side by Side' (webcam en presentatie naast elkaar) gehost hebt, is dat nu ook zo te zien in de opname. Hierdoor is het opname bestand een exacte weergave van het live webinar.


# Schakelen tussen webcam en schermdelen zonder vertraging 

Het schakelen van webcam naar schermdelen en vice versa is nu mogelijk zonder enige vertraging! Hierdoor hoeft niemand meer iets te missen als jij overschakelt. 


# Verbeterde kwaliteit scherm delen

Je kunt de kwaliteit van het scherm delen verhogen voor schermen met een hoge resolutie. Het beeld wordt zo nog duidelijker voor de kijkers en dat is natuurlijk het doel! 

Ben jij benieuwd what's coming up?! Lees dan onze blog over de nieuwe chatmodule voor betere interactie!

Let's webinar!

Jaimy

Jaimy

Jaimy verdiept zich graag in de wereld van de Online Marketing, het online zichtbaar zijn en ervoor zorgen dat informatie op de juiste plek terecht komt, zijn haar dagelijkse bezigheden!