PRODUCT UPDATE: Side by side presenteren

Door Remco - 7 November 2017

Als je graag oogcontact maakt tijdens je webinar is deze nieuwe feature echt iets voor jou. Het is nu mogelijk om je webcam en presentatie tegelijkertijd te tonen. Dit geldt voor presentaties die vooraf worden geüpload als losse afbeeldingen.

We hebben veel vraag gehad naar deze optie en daarom hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Doordat je tijdens het hele webinar te zien bent voor de kijkers, wordt de uitzending nog persoonlijker.

Voor nu is het alleen mogelijk om deze optie vooraf in te stellen tijdens het aanmaken van het webinar.

Bekijk hier hoe je side by side presenteren instelt voor jouw volgend webinar.

Indeling van het scherm

Als je 'side by side' presenteren hebt ingesteld bij het aanmaken van het webinar, wordt deze optie automatisch geactiveerd als je de presentatie aanzet. Je webcam wordt dan verkleind en naast de presentatie getoond.

De indeling van de pagina ziet er als volgt uit en is op dit moment nog niet aan te passen.

Let op! Deze optie is alleen beschikbaar voor presentaties die vooraf zijn geüpload.

Wat gaan we nog toevoegen?

Nieuwe features zijn nooit klaar en zorgen vaak voor nieuwe wensen. Hieronder alvast een inzicht in welke onderdelen we nog gaan toevoegen. Mocht er tijdens het side by side presenteren een specifieke behoefte ontstaan, dan horen wij dat graag!

# Side by side presenteren met schermdelen

Het wordt in de toekomst ook mogelijk om side by side te presenteren met schermdelen. Zo kan je live demo's geven terwijl de zichtbaar bent voor de kijkers.

# Meer opties voor schermindeling

Je webcam groot of klein, de presentatie groot of klein. De webcam links of rechts. Straks kan je dat allemaal zelf bepalen.

Hoe werkt side by side presenteren in de praktijk?

Bekijk in ons Help Center het artikel over side by side presenteren om te ontdekken hoe je dit voor jouw volgend live webinar instelt.

Remco

Remco

Remco is een echte webinar marketing expert en ziet het liefst de hele wereld aan het webinarren!