Workshop: Kickstart je webinar met WebinarGeek

Door Jaimy - 26 January 2018

Spannend.. Het opzetten, lanceren en daadwerkelijk geven van jouw eerste webinar! Om jou op weg te helpen organiseert WebinarGeek de workshop: ‘Kickstart je webinar met WebinarGeek.’

Elke laatste vrijdag van de maand verzorgt WebinarGeek een gratis workshop. We horen het je denken.. gratis?! Ja, gratis! Het is voor ons van groot belang dat jouw eerste ervaring met webinars er een wordt om nooit meer te vergeten!


 

Wat kan je verwachten tijdens de workshop?

Tijdens deze workshop laten wij jou in 1 dag kennismaken met de webinar software en helpen wij je op weg bij het organiseren van je eerste webinar. De workshop is opgebouwd uit een combinatie van theorie, software demo’s en praktijk.

Het doel is om ervoor te zorgen dat jij met veel zelfvertrouwen je eerste webinar tegemoet gaat. Je de techniek eigen hebt gemaakt en alle stappen hebt genomen om een succesvol eerste webinar te geven.

Deelname aan de 1 daagse workshop is op locatie bij WebinarGeek. De workshop is minimaal met 5 en maximaal met 8 personen tegelijk. Dus veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

De lunch wordt tijdens deze dag verzorgd en na afloop is er de mogelijkheid om met ons mee te borrelen.

Twee weken na het volgen van de workshop, kan je deelnemen aan een vraag- en antwoord webinar.

Naast al deze voordelen is het tof dat je onderdeel bent van een groep enthousiaste Webinar presentatoren om je ervaringen mee te delen en natuurlijk inspiratie op te doen!

De workshop zal plaatsvinden op locatie.
 

Deze ondernemers gingen je al voor:

‘’De workshop is heel gestructureerd, je krijgt een heel goed inzicht over de inhoud, techniek en promotie van je webinars, een heel compleet pakket!’’ – Saskia Postma, De Personal Branding Coach

‘’Je hoort vaak dat Webinars niet altijd even gebruiksvriendelijk zijn. De software van WebinarGeek denk echt zoals jij denkt. Dat was heel leuk om te ervaren en alle twijfels die ik had zijn weggenomen.’’ – Katlijn Voordeckers, OpmerKelijk
 

Ben al je enthousiast?! Voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven, kijk dan nu op: https://www.webinargeek.com/webinar-workshop
 

‘Host your Webinars like a boss!’

 

Jaimy

Jaimy

Jaimy verdiept zich graag in de wereld van de Online Marketing, het online zichtbaar zijn en ervoor zorgen dat informatie op de juiste plek terecht komt, zijn haar dagelijkse bezigheden!