Welke functionaliteiten moet webinar software echt hebben?

Welke functionaliteiten moet webinar software echt hebben? Tot voor kort was het organiseren van een webinar ingewikkeld en had je vaak meerdere software tools nodig om het mogelijk te maken. Of je had omgebouwde video conference tools, waar je al snel tegen beperkingen opliep. Dat is tegenwoordig wel anders!

Door Remco - 29 July 2015 -

Webinar betekenis - de betekenis van het woord 'webinar'

Webinar betekenis - de betekenis van het woord 'webinar' Het is soms lastig in te schatten tijdens een gesprek met een gedreven ondernemer of marketeer of je er vanuit kunt gaan dat diegene bekend is met het fenomeen 'webinar'. Het wint aan populariteit en steeds meer mensen zijn bekend met webinars, maar sommige mensen kijken je aan zo van...

Door Remco - 21 July 2015 -

Webinar actieplan

Webinar actieplan Een webinar actieplan is de basis van je webinar campagne. In dit plan beschrijf je de kaders en leg je stap voor stap vast wat je moet doen om een succesvol webinar te organiseren.

Door Remco - 20 July 2015 -

NIEUWE FEATURE: Webinar Notificaties

NIEUWE FEATURE: Webinar Notificaties Het webinar dashboard heeft een aantal nieuwe features gekregen. Hierdoor zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over jouw webinar. Met de handige 'webinar notificaties' krijg je direct een melding op je dashboard te zien van de belangrijkste gebeurtenissen en geven wij je handige tips over de voorbereiding op je live webinar.

Door Remco - 14 July 2015 -

Hoe kom je aan inspiratie voor een onderwerp voor je webinar?

Hoe kom je aan inspiratie voor een onderwerp voor je webinar? Een goed onderwerp voor het webinar is natuurlijk heel belangrijk. Het bepaalt in grote mate of iemand zich wel of niet voor het webinar inschrijft. Soms heb je gewoon geen idee waar je het webinar over zou moeten geven. Lees hier een aantal praktische tips voor input voor een onderwerp.

Door Remco - 9 July 2015 -

Hoe zorg je ervoor dat je er goed uitziet op de webcam

Hoe zorg je ervoor dat je er goed uitziet op de webcam Hoe zorg je ervoor dat je er goed uitziet op de webcam? Welke blunders kan je voorkomen? Het is heel belangrijk om er tijdens je webinar goed uit te zien op beeld. Een aantal handige tips zorgen ervoor dat jij overkomt als een ware filmster.

Door Remco - 7 July 2015 -

De verschillende rollen tijdens een webinar

De verschillende rollen tijdens een webinar Tijdens de periode van de organisatie van een webinar zijn er drie verschillende rollen te onderscheiden, met eigen taken en verantwoordelijkheden. Afhankelijk van de grootte van je team kan één persoon meerdere rollen vervullen of kan je meerdere personen inschakelen voor dezelfde rol.

Door Remco - 6 July 2015 -

Hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien met webinar marketing

Hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien met webinar marketing Het webinar wint aan populariteit en dat is eigenlijk heel logisch. De verwachting is dat het webinar de komende jaren een vaste plek gaat bemachtigen in de content marketing strategie van veel organisaties en ondernemers.

Door Remco - 23 June 2015 -

De kracht van het webinar

De kracht van het webinar Webinars worden steeds populairder. Steeds meer marketeers, zzp’ers, communicatiemedewerkers en trainers zetten webinars in om hun boodschap te verspreiden.

Door Remco - 17 June 2015 -

Wie, wat, waar, webinars?

Wie, wat, waar, webinars? Je hoort en ziet er steeds vaker iets over: Webinars! Misschien heb je al eens een uitnodiging voorbij zien komen, heb je al eens deelgenomen of zelfs zelf al een keer een webinar georganiseerd.

Door Remco - 15 June 2015 -