Tips voor het opstellen van een e-mailcampagne

Tips voor het opstellen van een e-mailcampagne Je kunt op verschillende manieren jouw webinar promoten.Bijvoorbeeld door middel van een e-mailcampagne. In deze blog gegeven wij jou een aantal tips voor het opstellen van een e-mailcampagne.

Door Jaimy - 22 May 2018 -

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 2

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 2 In deel 2 van de blog ‘Hoe creëer je een succesvol webinar?!’ leer je hoe het webinar in drie eenvoudige stappen opzet!

Door Jaimy - 17 May 2018 -

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 1

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 1 Je staat op het punt jouw eerste webinar te maken. Je gaat er alles aan doen om er een succes van te maken. Maar voordat je begint.. heb jij jezelf deze vragen al gesteld? Wie is je publiek? En welke boodschap wil je overbrengen? Waarom doe je dit eigenlijk?

Door Jaimy - 17 May 2018 -

Zo gebruik je een blog om jouw webinarpubliek te vergroten!

Zo gebruik je een blog om jouw webinarpubliek te vergroten! Wij hebben vijf verschillende manieren op een rijtje gezet, hoe jij jouw blog kunt gebruiken om het webinarpubliek te laten groeien!

Door Jaimy - 11 May 2018 -

Zo win jij het vertrouwen van jouw publiek!

Zo win jij het vertrouwen van jouw publiek! Fascinerende dia's, krachtige levering, vertrouwen en een goede stem zijn essentieel om een moordende presentatie te geven. Er is echter meer dan dat nodig om een effectieve presentator te zijn. Als je echt contact wilt maken met je publiek, werk dan aan het verbeteren van deze acht eigenschappen die presentatoren sympathiek maken!

Door Jaimy - 1 May 2018 -

10 sprekerstips voor webinar presentatoren!

10 sprekerstips voor webinar presentatoren! Je hebt lang nagedacht over het onderwerp van jouw webinar. Je hebt alles goed gepland, de datum staat vast, je hebt de promotie goed uitgevoerd en verwacht een groot publiek. Nu is het belangrijkste nog ‘the delivery.’ Lees hier de 10 sprekerstips voor webinar presentatoren!

Door Jaimy - 1 May 2018 -

Zo overwin jij de 5 grootste webinar angsten!

Zo overwin jij de 5 grootste webinar angsten! Het geven van een webinar, en zeker je eerste, kan een beetje beangstigend zijn. Maar dit moet je niet weerhouden om alle positieve kanten van het webinar te ervaren! Daarom hebben wij voor jou de 5 grootste webinar angsten beschreven.. en nog belangrijker, hoe jij deze gaat overwinnen!

Door Jaimy - 26 April 2018 -

5 tips om meer publiek te krijgen voor jouw webinar!

5 tips om meer publiek te krijgen voor jouw webinar! Het succes van het webinar kan sterk worden beïnvloed door de omvang van het publiek. In feite kan het succes van jouw webinar, naast jouw eigen doelstellingen, vaak worden afgemeten aan de omvang van jouw doelgroep. Maar hoe krijg je nu meer publiek voor jouw webinar? Wij geven jou 5 eenvoudige tips om het aantal kijkers voor jouw volgende webinar te verhogen!

Door Jaimy - 19 April 2018 -

Webinars organiseren? Dit zijn de eerste stappen!

Webinars organiseren? Dit zijn de eerste stappen! Tegenwoordig zijn webinars niet meer weg te denken onder de online marketeers. Webinars behoren tot de krachtigste tools die je kunt gebruiken om naamsbekendheid te vergroten, leads te generen en om te zetten naar tevreden klanten. Tijd voor jou om ook aan de slag te gaan! Dit moet je weten om je eerste succesvolle webinar te organiseren.

Door Jaimy - 16 April 2018 -

WebinarGeek en de AVG

WebinarGeek en de AVG Lees hier alles wat je moet weten over de invloed van de AVG op het gebied van webinars en je WebinarGeek account.

Door Remco - 13 April 2018 -