PRODUCT UPDATE FEBRUARI

PRODUCT UPDATE FEBRUARI Elke dag werkt WebinarGeek hard aan verbeteringen in het platform. In februari is onder andere gewerkt aan 3 nieuwe verbeteringen.

Door Jaimy - 28 February 2018 -

NIEUWE FEATURE: LinkedIn Insight Tag

NIEUWE FEATURE: LinkedIn Insight Tag Meten is weten, dat is niets nieuws! Het gebruik maken van betaalde advertenties voor het genereren van registraties voor je webinar is ontzettend populair. De hamvraag is natuurlijk: Wat leveren die advertenties nou eigenlijk op?

Door Jaimy - 15 February 2018 -

PRODUCT UPDATE JANUARI

PRODUCT UPDATE JANUARI Het nieuwe jaar is van start gegaan en we zijn alweer een maand verder. Een nieuwe maand betekend: nieuwe updates! In januari is gewerkt aan onder andere het evaluatieformulier, calls to action statistieken, e-mail overzicht webinar registraties en het redirect URL configureren.

Door Jaimy - 31 January 2018 -

WebinarGeek in 2018, een vooruitblik...

WebinarGeek in 2018, een vooruitblik... Inmiddels hebben we de maand januari alweer achter de rug. De kop is eraf! En wat was de start van 2018 anders dan de start van 2017 voor WebinarGeek.

Door Jaimy - 31 January 2018 -

Workshop: Kickstart je webinar met WebinarGeek

Workshop: Kickstart je webinar met WebinarGeek Spannend.. Het opzetten, lanceren en daadwerkelijk geven van jouw eerste webinar! Om jou op weg te helpen organiseert WebinarGeek de workshop: ‘Kickstart je webinar met WebinarGeek.'

Door Jaimy - 26 January 2018 -

Twee nieuwe gezichten bij WebinarGeek

Twee nieuwe gezichten bij WebinarGeek Niet één maar twee nieuwe gezichten bij WebinarGeek! Met de ingang van het nieuwe jaar verwelkomen wij Dina en Jaimy. Met de nodige girl power komen zij ons team versterken.

Door Remco - 15 January 2018 -

PRODUCT UPDATE DECEMBER

PRODUCT UPDATE DECEMBER In december is er hard gewerkt aan full screen webinars, taalkeuze, verbeterde opnames en hogere kwaliteit webinars. Kijkers kunnen vanaf nu je webinar in full screen bekijken, je kunt webinars in een bepaalde taal makkelijker aanmaken en veel meer...

Door Jaimy - 1 January 2018 -

November Product Update: side by side presenteren en contacten importeren

November Product Update: side by side presenteren en contacten importeren Met de Product Update van november is het mogelijk geworden om zowel je presentatie als camera tegelijk te gebruiken tijdens een live webinar. Ook kan je vanaf nu contacten importeren, zodat deze worden ingeschreven voor het webinar.

Door Remco - 1 December 2017 -

PRODUCT UPDATE: Contacten importeren

PRODUCT UPDATE: Contacten importeren Heb je via een andere weg het registratieproces laten verlopen? Dan kan je nu eenvoudig die data importeren in WebinarGeek. Iedereen die je op deze manier importeert, krijgt een unieke link om aan het webinar deel te nemen. Op deze manier weet je dus precies wie heeft deelgenomen en krijg je volledige statistieken.

Door Remco - 7 November 2017 -

PRODUCT UPDATE: Side by side presenteren

PRODUCT UPDATE: Side by side presenteren Als je graag oogcontact maakt tijdens je webinar is deze nieuwe feature echt iets voor jou. Het is nu mogelijk om je webcam en presentatie tegelijkertijd te tonen. Dit geldt voor presentaties die vooraf worden geüpload als losse afbeeldingen.

Door Remco - 7 November 2017 -