WebinarGeek op het UPRISE Startup Festival in Amsterdam

WebinarGeek op het UPRISE Startup Festival in Amsterdam Dé beurs om kennis te maken met startende en innovatieve ondernemingen. Een leuke mengeling van interessante ideeën tot al reeds opgegroeide start ups. Voor WebinarGeek de eerste beurs dus toch even spannend.

Door Remco - 29 September 2015 -

Je boek promoten via webinars

Je boek promoten via webinars Een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden? Je eigen boek geschreven? Dan wil je natuurlijk dat het ook gelezen wordt. Al eens nagedacht om je boek via webinars te promoten? Webinars bieden een aantal voordelen om in een korte periode een grote groep mensen te bereiken.

Door Remco - 27 August 2015 -

Sinds wanneer is het okay om online meetings tools te gebruiken voor een webinar?

Sinds wanneer is het okay om online meetings tools te gebruiken voor een webinar? Als je al eens eerder hebt gewerkt met een online meeting tool of videoconferencing software, weet je dat deze een aantal basis functionaliteiten bieden. De mogelijkheden zijn heel beperkt, zeker voor het organiseren van een marketing webinar heb je meer nodig!

Door Remco - 19 August 2015 -

Maak gebruik van social media voor de promotie van je webinar

Maak gebruik van social media voor de promotie van je webinar Maak gebruik van social media om je webinar te promoten. Het is de kans om eenvoudig mensen buiten je eigen netwerk te bereiken. Vraag jouw volgers om het webinar weer met hun volgers te delen. Onderschat de kracht van social media op dit gebied niet en besteed tijd en aandacht aan het opstellen van goede berichten.

Door Remco - 11 August 2015 -

NIEUWE FEATURE: geef de kijker af en toe een hand

NIEUWE FEATURE: geef de kijker af en toe een hand Wat zou ons leven zijn zonder zo nu en dan onze emotie te uiten met een 'duimpje'?! Hou je publiek eenvoudig onder de duim met de nieuwe feature in WebinarGeek. Je kunt nu de kijkers vragen hun hand op te steken. Geef hen de mogelijkheid om een duimpje te geven!

Door Remco - 4 August 2015 -

Laat jezelf zien tijdens een webinar

Laat jezelf zien tijdens een webinar Een van de krachtigste eigenschappen van een webinar is vaak ook één van de redenen waar nieuwe gebruikers tegenop kijken: zelf live op beeld verschijnen via de webcam. Webinars zijn uitermate geschikt om direct contact te hebben met je doelgroep en aan een sterke vertrouwensband te werken. Het is daarom wel belangrijk om je gezicht te laten zien.

Door Remco - 31 July 2015 -

Welke functionaliteiten moet webinar software echt hebben?

Welke functionaliteiten moet webinar software echt hebben? Tot voor kort was het organiseren van een webinar ingewikkeld en had je vaak meerdere software tools nodig om het mogelijk te maken. Of je had omgebouwde video conference tools, waar je al snel tegen beperkingen opliep. Dat is tegenwoordig wel anders!

Door Remco - 29 July 2015 -

De betekenis van 'webinar'

De betekenis van 'webinar' Het is soms lastig in te schatten tijdens een gesprek met een gedreven ondernemer of marketeer of je er vanuit kunt gaan dat diegene bekend is met het fenomeen 'webinar'. Het wint aan populariteit en steeds meer mensen zijn bekend met webinars, maar sommige mensen kijken je aan zo van...

Door Remco - 21 July 2015 -

Webinar actieplan

Webinar actieplan Een webinar actieplan is de basis van je webinar campagne. In dit plan beschrijf je de kaders en leg je stap voor stap vast wat je moet doen om een succesvol webinar te organiseren.

Door Remco - 20 July 2015 -

NIEUWE FEATURE: Webinar Notificaties

NIEUWE FEATURE: Webinar Notificaties Het webinar dashboard heeft een aantal nieuwe features gekregen. Hierdoor zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over jouw webinar. Met de handige 'webinar notificaties' krijg je direct een melding op je dashboard te zien van de belangrijkste gebeurtenissen en geven wij je handige tips over de voorbereiding op je live webinar.

Door Remco - 14 July 2015 -