Nieuwe feature: Webinar dupliceren!

Nieuwe feature: Webinar dupliceren! Vandaag hebben wij twee nieuwe features gelanceerd. Iedereen bedankt die een suggestie of verzoek heeft ingediend. We hebben de twee meest gevraagde features toegevoegd. Vanaf vandaag is het organiseren van webinars weer een stukje makkelijker geworden.

Door Remco - 8 June 2015 -

Gratis gebruikers aan de slag met WebinarGeek!

Gratis gebruikers aan de slag met WebinarGeek! Hoe wij in 5 maanden bijna 2.500 e-mailadressen verzameld hebben.

Door Remco - 29 May 2015 -

NEDERLANDSE STARTUP LANCEERT WEBINAR PLATFORM VOOR GOOGLE HANGOUTS ON AIR

NEDERLANDSE STARTUP LANCEERT WEBINAR PLATFORM VOOR GOOGLE HANGOUTS ON AIR De Nederlandse startup WebinarGeek uit Zoetermeer lanceert een webinar platform met marketing tools en analytics voor Google Hangouts on Air en YouTube.

Door Remco - 20 May 2015 -

We zijn in de lucht!

We zijn in de lucht! De launch party is zeer geslaag geweest en na het opruimen van alle confetti (die zullen we het komende jaar nog wel eens ergens tegenkomen) is het nu tijd om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met WebinarGeek.

Door Remco - 19 May 2015 -

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1…..get ready for the launch!

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1…..get ready for the launch! Vandaag is het dan eindelijk zover! Vandaag zet WebinarGeek de eerste stapjes in de grote mensen wereld. De eerste Nederlandstalige webinar marketing integratie voor Google Hangouts on Air is een feit en daar zijn wij best trots op!

Door Remco - 17 May 2015 -