Webinars gebruiken om betere instructievideo's te maken!

Webinars gebruiken om betere instructievideo's te maken! Het is populairder dan ooit, de ‘how-to’ video’s. Iedereen gaat massaal op zoek naar de video’s die hen vertellen hoe een product nu werkt, hoe je het gebruikt en misschien zelfs een review! Het is een eenvoudige manier om nieuwe dingen te leren en vaardigheden op te doen. Maar wist jij dat je met webinars nog veel betere en vooral boeiendere instructievideo’s kunt maken? Jij leest in deze blog waarom!

Door Jaimy - 1 February 2019 -

5 redenen om webinars te gebruiken om franchisemogelijkheden te bevorderen

5 redenen om webinars te gebruiken om franchisemogelijkheden te bevorderen Een franchisegever die de franchisenemer alle kennis beidt die ze nodig hebben om een succesvol bedrijf te runnen.. dat is natuurlijk het hele idee achter franchise! Maar hoe kunnen we effectief de kansen promoten die franchise biedt en de kennis delen met netwerkleden? In deze blog staan 5 redenen beschreven waarom jij webinars zou moeten inzetten voor de communicatie met franchisenemers!

Door Jaimy - 29 January 2019 -

Hoe ga jij om met vragen tijdens het webinar?

Hoe ga jij om met vragen tijdens het webinar? Eén van de voordelen van het hosten van webinars, is de interactie die jij kan aangaan met je publiek. Jij kunt jouw verhaal en boodschap overbrengen maar, misschien nog wel belangrijker, zij kunnen hun vragen stellen aan jou! Zo voelen zij zich gehoord en zal het publiek actief deelnemen aan het webinar. In deze blog lees je hoe jij kan omgaan met vragen tijdens het webinar!

Door Jaimy - 22 January 2019 -

Product Update: Geoptimaliseerd bedieningspaneel presentatie en camera, overzicht chatberichten en uitzenden in HD+

Product Update: Geoptimaliseerd bedieningspaneel presentatie en camera, overzicht chatberichten en uitzenden in HD+ Yes! We zijn in het nieuwe jaar weer vliegensvlug aan de slag gegaan met het optimaliseren van WebinarGeek. Zo kun je nu nog eenvoudiger switchen tussen presentatie, presentator en beeld, heb je een geheel overzicht van de laatste gestuurde berichten en kan je uitzenden in HD+ kwaliteit!

Door Jaimy - 17 January 2019 -

Hoe bouw je jouw persoonlijke merk op met webinars?

Hoe bouw je jouw persoonlijke merk op met webinars? Ook in 2019 zet de groei van gebruik van webinars in marketingstrategieën door. Met een webinar heb je video, audio, statistieken en meerdere geavanceerde functies tot je beschikking. Webinars worden daarom ook vaak gebruikt door personen en merken die hun marketing op persoonlijk gebied willen versterken. De match-fit tussen merk en doelgroep kan doormiddel van webinars worden versterkt.

Door Jaimy - 16 January 2019 -

Webinars en de kracht van emotie in het verkoopproces

Webinars en de kracht van emotie in het verkoopproces Koude leads benaderen blijft lastig. Zeker omdat jij ook niet altijd zeker bent over het feit of zij wel op jou zitten te wachten. Waarom zou je die ouderwetse methode niet eens aan de kant leggen voor iets nieuws? Een tool waarmee je vanaf het allereerste moment al emoties kunt aanwakkeren? Juist, webinars!

Door Jaimy - 13 December 2018 -

PRODUCT UPDATE: Triggers toevoegen aan integraties!

PRODUCT UPDATE: Triggers toevoegen aan integraties! Tags toevoegen aan je integraties! Dat integraties mogelijk zijn, is natuurlijk fijn. Maar het wordt nog beter, want vanaf nu is het mogelijk om triggers aan te maken. Die triggers zorgen ervoor dat een proces in gang gezet wordt. Dat proces zorgt ervoor dat de data die gestuurd wordt naar de integratie, nog beter onderscheiden kan worden doormiddel van tags.

Door Jaimy - 5 December 2018 -

5 aandachtspunten die een webinar, een GOED webinar maken!

5 aandachtspunten die een webinar, een GOED webinar maken! Je bent toe aan het werken naar je volgende webinar. Je bent bezig met overwegen welke middelen je gaat gebruiken, je presentatie ontwerpen, polls en andere interacties bedenken. Als je eenmaal klaar bent ben je ook echt tevreden over het resultaat! Maar heb jij je wel eens afgevraagd of je publiek net zo tevreden is? In deze blog lees je welke aspecten je moet overwegen om ervoor te zorgen dat ook je publiek blij is met jouw webinar!

Door Jaimy - 27 November 2018 -

6 Essentiële stappen voor het maken van een registratiepagina die converteert

6 Essentiële stappen voor het maken van een registratiepagina die converteert De registratiepagina van jouw webinar is misschien wel de belangrijkste pagina tijdens het gehele registratieproces. Dit is de pagina waar jij de bezoeker nieuwsgierig moet maken en belangrijker nog, moet overtuigen! Maar hoe creëer je nu een registratiepagina die informatief is en voor registraties zorgt?! Om te zorgen dat jij een registratiepagina hebt die converteert hebben wij 6 essentiële stappen op een rijtje gezet!

Door Jaimy - 23 November 2018 -

De kunst van up- en cross-selling met webinars!

De kunst van up- en cross-selling met webinars! Om een verkoopboost te creëren heb je een solide strategie en efficiënte hulpmiddelen nodig. Een van de meest populaire technieken om je publiek te betrekken en hen over te halen tot actie zijn up- en cross-selling. In deze blog gaan wij die technieken eens nader bekijken en toepasbaar maken voor webinars. Want hoewel deze technieken op het eerste gezicht erg op elkaar lijken, hebben zij in de context van webinars weldegelijk verschillende doelen.

Door Jaimy - 16 November 2018 -