5 manieren om tijd te besparen op jouw webinar marketingplan!

5 manieren om tijd te besparen op jouw webinar marketingplan! Maar een grondig webinar marketingplan duurt uren, soms wel dagen. Gelukkig kan je een de taken efficiënt uitvoeren door een paar eenvoudige tips te volgen. Daarom hebben wij voor jou 5 manieren beschreven die jouw tijd zal besparen bij het samenstellen van een webinar marketingplan!

Door Jaimy - 26 February 2019 -

De 5 sleutelelementen van het onboarding webinar!

De 5 sleutelelementen van het onboarding webinar! Webinars kan je op veel verschillende manieren inzetten. Eén van deze manieren kan zijn om het webinar in te zetten om jouw klanten te ‘onboarden’. Zie het als een uitgebreide en gedetailleerde inleiding die zij krijgen voor jouw product of dienst. Wanneer jij een geweldige ervaring biedt vanaf het allereerste interactie moment, leg je de basis voor een langdurige klantrelatie. In deze blog lees je over de 5 sleutelelementen van een onboarding webinar.

Door Jaimy - 20 February 2019 -

3 redenen waarom marketeers vertrouwd zijn met webinars!

3 redenen waarom marketeers vertrouwd zijn met webinars! Waarom maken marketeers nou gebruik van webinar? Klantenloyaliteit en productdemonstraties dragen bij aan het opbouwen van vertrouwen van de consument in jouw merk en producten! Maar de vraag is, hoe werkt dit nu eigenlijk? In deze blog lees je waarom marketeers zo vertrouwd zijn met webinars!

Door Jaimy - 13 February 2019 -

Product Update: nieuwe API beschikbaar

Product Update: nieuwe API beschikbaar De nieuwe versie van de API is beschikbaar. Hiermee is het heel eenvoudig om je webinars nog meer te integreren in de tools die je al gebruikt. Wij maken het je graag heel makkelijk!

Door Remco - 12 February 2019 -

Webinars gebruiken om betere instructievideo's te maken!

Webinars gebruiken om betere instructievideo's te maken! Het is populairder dan ooit, de ‘how-to’ video’s. Iedereen gaat massaal op zoek naar de video’s die hen vertellen hoe een product nu werkt, hoe je het gebruikt en misschien zelfs een review! Het is een eenvoudige manier om nieuwe dingen te leren en vaardigheden op te doen. Maar wist jij dat je met webinars nog veel betere en vooral boeiendere instructievideo’s kunt maken? Jij leest in deze blog waarom!

Door Jaimy - 1 February 2019 -

5 redenen om webinars te gebruiken om franchisemogelijkheden te bevorderen

5 redenen om webinars te gebruiken om franchisemogelijkheden te bevorderen Een franchisegever die de franchisenemer alle kennis beidt die ze nodig hebben om een succesvol bedrijf te runnen.. dat is natuurlijk het hele idee achter franchise! Maar hoe kunnen we effectief de kansen promoten die franchise biedt en de kennis delen met netwerkleden? In deze blog staan 5 redenen beschreven waarom jij webinars zou moeten inzetten voor de communicatie met franchisenemers!

Door Jaimy - 29 January 2019 -

Hoe ga jij om met vragen tijdens het webinar?

Hoe ga jij om met vragen tijdens het webinar? Eén van de voordelen van het hosten van webinars, is de interactie die jij kan aangaan met je publiek. Jij kunt jouw verhaal en boodschap overbrengen maar, misschien nog wel belangrijker, zij kunnen hun vragen stellen aan jou! Zo voelen zij zich gehoord en zal het publiek actief deelnemen aan het webinar. In deze blog lees je hoe jij kan omgaan met vragen tijdens het webinar!

Door Jaimy - 22 January 2019 -

Product Update: Geoptimaliseerd bedieningspaneel presentatie en camera, overzicht chatberichten en uitzenden in HD+

Product Update: Geoptimaliseerd bedieningspaneel presentatie en camera, overzicht chatberichten en uitzenden in HD+ Yes! We zijn in het nieuwe jaar weer vliegensvlug aan de slag gegaan met het optimaliseren van WebinarGeek. Zo kun je nu nog eenvoudiger switchen tussen presentatie, presentator en beeld, heb je een geheel overzicht van de laatste gestuurde berichten en kan je uitzenden in HD+ kwaliteit!

Door Jaimy - 17 January 2019 -

Hoe bouw je jouw persoonlijke merk op met webinars?

Hoe bouw je jouw persoonlijke merk op met webinars? Ook in 2019 zet de groei van gebruik van webinars in marketingstrategieën door. Met een webinar heb je video, audio, statistieken en meerdere geavanceerde functies tot je beschikking. Webinars worden daarom ook vaak gebruikt door personen en merken die hun marketing op persoonlijk gebied willen versterken. De match-fit tussen merk en doelgroep kan doormiddel van webinars worden versterkt.

Door Jaimy - 16 January 2019 -

Webinars en de kracht van emotie in het verkoopproces

Webinars en de kracht van emotie in het verkoopproces Koude leads benaderen blijft lastig. Zeker omdat jij ook niet altijd zeker bent over het feit of zij wel op jou zitten te wachten. Waarom zou je die ouderwetse methode niet eens aan de kant leggen voor iets nieuws? Een tool waarmee je vanaf het allereerste moment al emoties kunt aanwakkeren? Juist, webinars!

Door Jaimy - 13 December 2018 -