PRODUCT UPDATE: Branding webinar room, aangepaste registratielinks en betaling on demand webinars!

PRODUCT UPDATE: Branding webinar room, aangepaste registratielinks en betaling on demand webinars! In deze blog worden 3 updates beschreven: Branding webinar room, aangepaste registratielinks en betaling voor on demand webinars!

Door Jaimy - 6 November 2018 -

Het genereren en onderhouden van behoefte aan webinars

Het genereren en onderhouden van behoefte aan webinars Om een sterk en persoonlijk merk op te bouwen, is het belangrijk om goede relaties met jouw kijkers te onderhouden. Om dat te kunnen doen moeten er nieuwe of betere manieren gevonden worden om te communiceren met het publiek. Webinars zijn een geweldige manier om gesprekken te starten, en misschien nog wel belangrijker, voort te zetten!

Door Jaimy - 6 November 2018 -

Webinars gebruiken voor effectieve kennisuitwisseling

Webinars gebruiken voor effectieve kennisuitwisseling Voor elk bedrijf is het belangrijk om de doelgroep te bereiken en merkbekendheid op te bouwen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld kennis te delen. Als je kennis deelt die relevant is voor jouw doelgroep, krijg je de gelegenheid om jouw expertimago te verbeteren. Jouw prospects en klanten zullen waarderen dat jij hen helpt problemen op te lossen en zullen daardoor geïnteresseerd zijn in jouw webinar.

Door Jaimy - 2 November 2018 -

Hoe en waarom webinars integreren in jouw marketingstrategie!

Hoe en waarom webinars integreren in jouw marketingstrategie! Je kan zelf alle voordelen van webinars ervaren, maar alleen als je leert hoe je webinars op de juiste manier kan integreren in jouw content marketingstrategieën. De vraag is: "Hoe organiseer ik webinars zodat ze deel uitmaken van mijn algemene marketingstrategie?"

Door Jaimy - 29 October 2018 -

6 manieren om je webinar naar een hoger niveau te brengen

6 manieren om je webinar naar een hoger niveau te brengen Elk webinar verloopt zoals je wilt. En dat is natuurlijk fijn maar, je moet er wel voor zorgen dat je het publiek blijft boeien met jouw webinars. Het is daarom handig om te kijken naar manieren waarop je het webinar naar een hoger niveau kan brengen. Wij hebben alvast 6 manieren voor jou opgeschreven!

Door Jaimy - 19 October 2018 -

NIEUW: Co-presentator 2.0!

NIEUW: Co-presentator 2.0! Wij zijn altijd bezig om de gebruiksvriendelijkheid van onze software te verbeteren. Ons doel is om alles zo intuïtief mogelijk te maken. Voor de co-presentator feature waren daar nog wel wat stappen te maken. Gelukkig is het nu zo ver! Met veel plezier presenteren wij nu in tweevoud de “co-presentator 2.0”!

Door Jaimy - 17 October 2018 -

10 reden waarom webinars waardevol zijn voor elk bedrijf! (deel 2)

10 reden waarom webinars waardevol zijn voor elk bedrijf! (deel 2) In deel 1 van ‘10 reden waarom webinars waardevol zijn voor elk bedrijf’ hebben wij jullie de eerste 5 redenen gegeven. In deze blog lees je de andere 5 redenen en ontdek je de kracht van het webinar.

Door Jaimy - 8 October 2018 -

5 redenen waarom webinars organiseren werkt voor jouw bedrijf

5 redenen waarom webinars organiseren werkt voor jouw bedrijf Vanuit WebinarGeek zien wij elke dag het succes van onze klanten die webinars geven. Hieronder zetten we de 10 belangrijkste redenen daarvoor voor je op een rijtje. Zodat jij het ook kan doen. Alsjeblieft.

Door Jaimy - 4 October 2018 -

Webinars voor B2B-leadgeneratie

Webinars voor B2B-leadgeneratie Nu, meer dan ooit, zijn webinars de tool om potentiële klanten aan te trekken en om B2B-leadgeneratie te optimaliseren. Wij hebben een aantal manieren beschreven om jouw webinars te optimaliseren voor een ideale B2B-leadgeneratie.

Door Jaimy - 28 September 2018 -

Hoe schrijf je een goede uitnodigingsmail die voor inschrijvingen zorgt?

Hoe schrijf je een goede uitnodigingsmail die voor inschrijvingen zorgt? Je webinar verkopen is belangrijker dan ooit. Uitnodigingen schrijven voor een mailing die ervoor zorgen dat mensen zich inschrijven voor een webinar lijkt veel op een eerste date. Je moet de aandacht weten te trekken tussen het vele aanbod.

Door Jaimy - 21 September 2018 -