PRODUCT UPDATE: Triggers toevoegen aan integraties!

PRODUCT UPDATE: Triggers toevoegen aan integraties! Tags toevoegen aan je integraties! Dat integraties mogelijk zijn, is natuurlijk fijn. Maar het wordt nog beter, want vanaf nu is het mogelijk om triggers aan te maken. Die triggers zorgen ervoor dat een proces in gang gezet wordt. Dat proces zorgt ervoor dat de data die gestuurd wordt naar de integratie, nog beter onderscheiden kan worden doormiddel van tags.

Door Jaimy - 5 December 2018 -

5 aandachtspunten die een webinar, een GOED webinar maken!

5 aandachtspunten die een webinar, een GOED webinar maken! Je bent toe aan het werken naar je volgende webinar. Je bent bezig met overwegen welke middelen je gaat gebruiken, je presentatie ontwerpen, polls en andere interacties bedenken. Als je eenmaal klaar bent ben je ook echt tevreden over het resultaat! Maar heb jij je wel eens afgevraagd of je publiek net zo tevreden is? In deze blog lees je welke aspecten je moet overwegen om ervoor te zorgen dat ook je publiek blij is met jouw webinar!

Door Jaimy - 27 November 2018 -

6 Essentiële stappen voor het maken van een registratiepagina die converteert

6 Essentiële stappen voor het maken van een registratiepagina die converteert De registratiepagina van jouw webinar is misschien wel de belangrijkste pagina tijdens het gehele registratieproces. Dit is de pagina waar jij de bezoeker nieuwsgierig moet maken en belangrijker nog, moet overtuigen! Maar hoe creëer je nu een registratiepagina die informatief is en voor registraties zorgt?! Om te zorgen dat jij een registratiepagina hebt die converteert hebben wij 6 essentiële stappen op een rijtje gezet!

Door Jaimy - 23 November 2018 -

De kunst van up- en cross-selling met webinars!

De kunst van up- en cross-selling met webinars! Om een verkoopboost te creëren heb je een solide strategie en efficiënte hulpmiddelen nodig. Een van de meest populaire technieken om je publiek te betrekken en hen over te halen tot actie zijn up- en cross-selling. In deze blog gaan wij die technieken eens nader bekijken en toepasbaar maken voor webinars. Want hoewel deze technieken op het eerste gezicht erg op elkaar lijken, hebben zij in de context van webinars weldegelijk verschillende doelen.

Door Jaimy - 16 November 2018 -

PRODUCT UPDATE: Branding webinar room, aangepaste registratielinks en betaling on demand webinars!

PRODUCT UPDATE: Branding webinar room, aangepaste registratielinks en betaling on demand webinars! In deze blog worden 3 updates beschreven: Branding webinar room, aangepaste registratielinks en betaling voor on demand webinars!

Door Jaimy - 6 November 2018 -

Het genereren en onderhouden van behoefte aan webinars

Het genereren en onderhouden van behoefte aan webinars Om een sterk en persoonlijk merk op te bouwen, is het belangrijk om goede relaties met jouw kijkers te onderhouden. Om dat te kunnen doen moeten er nieuwe of betere manieren gevonden worden om te communiceren met het publiek. Webinars zijn een geweldige manier om gesprekken te starten, en misschien nog wel belangrijker, voort te zetten!

Door Jaimy - 6 November 2018 -

Webinars gebruiken voor effectieve kennisuitwisseling

Webinars gebruiken voor effectieve kennisuitwisseling Voor elk bedrijf is het belangrijk om de doelgroep te bereiken en merkbekendheid op te bouwen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld kennis te delen. Als je kennis deelt die relevant is voor jouw doelgroep, krijg je de gelegenheid om jouw expertimago te verbeteren. Jouw prospects en klanten zullen waarderen dat jij hen helpt problemen op te lossen en zullen daardoor geïnteresseerd zijn in jouw webinar.

Door Jaimy - 2 November 2018 -

Hoe en waarom webinars integreren in jouw marketingstrategie!

Hoe en waarom webinars integreren in jouw marketingstrategie! Je kan zelf alle voordelen van webinars ervaren, maar alleen als je leert hoe je webinars op de juiste manier kan integreren in jouw content marketingstrategieën. De vraag is: "Hoe organiseer ik webinars zodat ze deel uitmaken van mijn algemene marketingstrategie?"

Door Jaimy - 29 October 2018 -

6 manieren om je webinar naar een hoger niveau te brengen

6 manieren om je webinar naar een hoger niveau te brengen Elk webinar verloopt zoals je wilt. En dat is natuurlijk fijn maar, je moet er wel voor zorgen dat je het publiek blijft boeien met jouw webinars. Het is daarom handig om te kijken naar manieren waarop je het webinar naar een hoger niveau kan brengen. Wij hebben alvast 6 manieren voor jou opgeschreven!

Door Jaimy - 19 October 2018 -

NIEUW: Co-presentator 2.0!

NIEUW: Co-presentator 2.0! Wij zijn altijd bezig om de gebruiksvriendelijkheid van onze software te verbeteren. Ons doel is om alles zo intuïtief mogelijk te maken. Voor de co-presentator feature waren daar nog wel wat stappen te maken. Gelukkig is het nu zo ver! Met veel plezier presenteren wij nu in tweevoud de “co-presentator 2.0”!

Door Jaimy - 17 October 2018 -