10 reden waarom webinars waardevol zijn voor elk bedrijf! (deel 2)

10 reden waarom webinars waardevol zijn voor elk bedrijf! (deel 2) In deel 1 van ‘10 reden waarom webinars waardevol zijn voor elk bedrijf’ hebben wij jullie de eerste 5 redenen gegeven. In deze blog lees je de andere 5 redenen en ontdek je de kracht van het webinar.

Door Jaimy - 8 October 2018 -

10 redenen waarom webinars organiseren werkt voor jouw bedrijf (Deel 1)

10 redenen waarom webinars organiseren werkt voor jouw bedrijf (Deel 1) Vanuit WebinarGeek zien wij elke dag het succes van onze klanten die webinars geven. Hieronder zetten we de 10 belangrijkste redenen daarvoor voor je op een rijtje. Zodat jij het ook kan doen. Alsjeblieft.

Door Jaimy - 4 October 2018 -

Webinars voor B2B-leadgeneratie

Webinars voor B2B-leadgeneratie Nu, meer dan ooit, zijn webinars de tool om potentiële klanten aan te trekken en om B2B-leadgeneratie te optimaliseren. Wij hebben een aantal manieren beschreven om jouw webinars te optimaliseren voor een ideale B2B-leadgeneratie.

Door Jaimy - 28 September 2018 -

Hoe schrijf je een goede uitnodigingsmail die voor inschrijvingen zorgt?

Hoe schrijf je een goede uitnodigingsmail die voor inschrijvingen zorgt? Je webinar verkopen is belangrijker dan ooit. Uitnodigingen schrijven voor een mailing die ervoor zorgen dat mensen zich inschrijven voor een webinar lijkt veel op een eerste date. Je moet de aandacht weten te trekken tussen het vele aanbod.

Door Jaimy - 21 September 2018 -

SIM (Studievereniging voor ICT & Media) en WebinarGeek gaan samenwerken

SIM (Studievereniging voor ICT & Media) en WebinarGeek gaan samenwerken Vandaag was Lot Meerman van Studievereniging SIM bij ons op kantoor om onze samenwerking officieel te maken. SIM is de studievereniging voor IT & Design aan De Haagsche Hogeschool.

Door Remco - 29 August 2018 -

NIEUW: De nieuwe chatmodule is live!

NIEUW: De nieuwe chatmodule is live! De nieuwe chatfunctie is live! Naast een aantal cosmetische veranderingen hebben we veel performance verbetering gedaan. Daarmee wordt chatten nog sneller en makkelijker tijdens het webinar.

Door Jaimy - 16 August 2018 -

Jouw zakelijke doelstellingen bereiken met webinars!

Jouw zakelijke doelstellingen bereiken met webinars! Het geven van webinars, in verschillende soorten en vormen, kan bijdragen aan de groei binnen jouw bedrijf maar ook om jouw zakelijke doelstellingen te behalen! Dus waar wacht je nog op?

Door Jaimy - 6 August 2018 -

COMING UP: Nieuwe chatmodule voor betere interactie

COMING UP: Nieuwe chatmodule voor betere interactie Wij zien het als een hele grote verantwoordelijkheid om jullie altijd het beste van het beste te bieden. En daarom zijn wij al een tijd achter de schermen bezig om de chatfunctie van WebinarGeek te verbeteren. De nieuwe chat gaat ervoor zorgen dat het chatten met je deelnemers nog beter en sneller gaat verlopen. Zelfs als je heel veel kijkers hebt die allemaal tegelijk een vraag stellen.

Door Jaimy - 31 July 2018 -

PRODUCT UPDATE: Evaluatieformulier, geavanceerde registratie opties en standaard videokwaliteit instellen

PRODUCT UPDATE: Evaluatieformulier, geavanceerde registratie opties en standaard videokwaliteit instellen Deze maand hebben we een aantal tools die helpen om de conversies van je webinar te verhogen. Beperk bijvoorbeeld het aantal beschikbare plaatsen voor deelnemers aan je webinar om schaarste te creëren. Hierdoor zijn mensen eerder geneigd zich in te schrijven. Stuur na het webinar een e-mail met een link naar het evaluatieformulier. De mening van je deelnemers telt en met een extra reminder, graag je meer respons.

Door Jaimy - 27 July 2018 -

Hoe bouw je zakelijke relaties op met webinars

Hoe bouw je zakelijke relaties op met webinars Om echt zaken te kunnen doen is een goede relatie met de klant van groot belang. Goede relaties opbouwen en onderhouden met jouw klanten en zakelijke partners, kan niet zonder het rekening houden met de menselijke factor.

Door Jaimy - 24 July 2018 -