SIM (Studievereniging voor ICT & Media) en WebinarGeek gaan samenwerken

SIM (Studievereniging voor ICT & Media) en WebinarGeek gaan samenwerken Vandaag was Lot Meerman van Studievereniging SIM bij ons op kantoor om onze samenwerking officieel te maken. SIM is de studievereniging voor IT & Design aan De Haagsche Hogeschool.

Door Remco - 29 August 2018 -

NIEUW: De nieuwe chatmodule is live!

NIEUW: De nieuwe chatmodule is live! De nieuwe chatfunctie is live! Naast een aantal cosmetische veranderingen hebben we veel performance verbetering gedaan. Daarmee wordt chatten nog sneller en makkelijker tijdens het webinar.

Door Jaimy - 16 August 2018 -

Jouw zakelijke doelstellingen bereiken met webinars!

Jouw zakelijke doelstellingen bereiken met webinars! Het geven van webinars, in verschillende soorten en vormen, kan bijdragen aan de groei binnen jouw bedrijf maar ook om jouw zakelijke doelstellingen te behalen! Dus waar wacht je nog op?

Door Jaimy - 6 August 2018 -

COMING UP: Nieuwe chatmodule voor betere interactie

COMING UP: Nieuwe chatmodule voor betere interactie Wij zien het als een hele grote verantwoordelijkheid om jullie altijd het beste van het beste te bieden. En daarom zijn wij al een tijd achter de schermen bezig om de chatfunctie van WebinarGeek te verbeteren. De nieuwe chat gaat ervoor zorgen dat het chatten met je deelnemers nog beter en sneller gaat verlopen. Zelfs als je heel veel kijkers hebt die allemaal tegelijk een vraag stellen.

Door Jaimy - 31 July 2018 -

PRODUCT UPDATE: Evaluatieformulier, geavanceerde registratie opties en standaard videokwaliteit instellen

PRODUCT UPDATE: Evaluatieformulier, geavanceerde registratie opties en standaard videokwaliteit instellen Deze maand hebben we een aantal tools die helpen om de conversies van je webinar te verhogen. Beperk bijvoorbeeld het aantal beschikbare plaatsen voor deelnemers aan je webinar om schaarste te creëren. Hierdoor zijn mensen eerder geneigd zich in te schrijven. Stuur na het webinar een e-mail met een link naar het evaluatieformulier. De mening van je deelnemers telt en met een extra reminder, graag je meer respons.

Door Jaimy - 27 July 2018 -

Hoe bouw je zakelijke relaties op met webinars

Hoe bouw je zakelijke relaties op met webinars Om echt zaken te kunnen doen is een goede relatie met de klant van groot belang. Goede relaties opbouwen en onderhouden met jouw klanten en zakelijke partners, kan niet zonder het rekening houden met de menselijke factor.

Door Jaimy - 24 July 2018 -

6 tips om jouw webinar interactief te maken

6 tips om jouw webinar interactief te maken Tell me and i will forget, show me and i may remember, involve me and i will understand! Door simpelweg alleen maar te luisteren leert men weinig. In jouw volgende webinar is het belangrijk dat jij het webinar interactief maakt. En deze 6 tips gaan jou hierbij helpen!

Door Jaimy - 17 July 2018 -

Webinars geven in de zomer? Wie en waarom!

Webinars geven in de zomer? Wie en waarom! Het vakantieseizoen! Je zou denken dat dit de tijd van het jaar is waarin mensen niet op een uitnodiging voor een webinar zitten te wachten. Dat zou zo kunnen zijn. Maar voor anderen, bijvoorbeeld reis-, sport-, cultuur- en buitenactiviteit gerelateerde bedrijven, is het zomerseizoen de periode om webinars te geven.

Door Jaimy - 10 July 2018 -

Top 6 webinar Do’s and Don’ts

Top 6 webinar Do’s and Don’ts Wanneer je betrokken bent bij een webinar zijn er een paar dingen die je wel en niet moet doen om professioneel te blijven en een succesvol webinar te hosten.

Door Jaimy - 26 June 2018 -

Hoe scoor je met webinars?

Hoe scoor je met webinars? De Marketing & Mindset Podcast gaat over onder andere marketing, persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en natuurlijk de goede mindset. Afgelopen week sprak Harald onze eigen Remco Treuren over het ontstaan van WebinarGeek en de kunst van het geven van goede webinars!

Door Jaimy - 22 June 2018 -