6 tips om jouw webinar interactief te maken

6 tips om jouw webinar interactief te maken Tell me and i will forget, show me and i may remember, involve me and i will understand! Door simpelweg alleen maar te luisteren leert men weinig. In jouw volgende webinar is het belangrijk dat jij het webinar interactief maakt. En deze 6 tips gaan jou hierbij helpen!

Door Jaimy - 17 July 2018 -

Webinars geven in de zomer? Wie en waarom!

Webinars geven in de zomer? Wie en waarom! Het vakantieseizoen! Je zou denken dat dit de tijd van het jaar is waarin mensen niet op een uitnodiging voor een webinar zitten te wachten. Dat zou zo kunnen zijn. Maar voor anderen, bijvoorbeeld reis-, sport-, cultuur- en buitenactiviteit gerelateerde bedrijven, is het zomerseizoen de periode om webinars te geven.

Door Jaimy - 10 July 2018 -

Top 6 webinar Do’s and Don’ts

Top 6 webinar Do’s and Don’ts Wanneer je betrokken bent bij een webinar zijn er een paar dingen die je wel en niet moet doen om professioneel te blijven en een succesvol webinar te hosten.

Door Jaimy - 26 June 2018 -

Hoe scoor je met webinars?

Hoe scoor je met webinars? De Marketing & Mindset Podcast gaat over onder andere marketing, persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en natuurlijk de goede mindset. Afgelopen week sprak Harald onze eigen Remco Treuren over het ontstaan van WebinarGeek en de kunst van het geven van goede webinars!

Door Jaimy - 22 June 2018 -

5 tips om de webinar-ervaring gemakkelijker te maken voor deelnemers

5 tips om de webinar-ervaring gemakkelijker te maken voor deelnemers Hoe gemakkelijker jij de hele webinar-ervaring voor de deelnemers maakt, hoe meer mensen jouw webinar willen zien!

Door Jaimy - 21 June 2018 -

8 belangrijke tips voor het plannen van jouw webinar!

8 belangrijke tips voor het plannen van jouw webinar! Iedereen weet dat het geven van webinars een fantastische manier is om meer leads te genereren en betrokkenheid bij jouw publiek te vergroten. Echter, goede webinars organiseren zich niet vanzelf. Achter elk geweldig webinar zit een goede planning en organisatie.

Door Jaimy - 14 June 2018 -

Waar kan ik mijn webinar online promoten?

Waar kan ik mijn webinar online promoten? Super handig, tegenwoordig kan je het webinar overal online promoten. Je hebt zo veel keuze maar, misschien maakt dat het juist ook wel lastig. Wij geven jou 5 online kanalen waar je jouw webinar kan promoten. Dan is het aan jou de keuze, welk kanaal het beste past bij jouw doelgroep!

Door Jaimy - 1 June 2018 -

8 tips voor het maken van online content

8 tips voor het maken van online content Het promoten van het webinar kan ook via sociale mediakanalen zoals Facebook en LinkedIn. Deze kanalen staan erom bekend het bereik van je boodschap, op een gemakkelijke wijze, te vergroten. De grootte van je bereik hangt af van de content die je plaatst. Daarom hebben wij 8 handige tips voor het maken van online content op een rijtje gezet!

Door Jaimy - 25 May 2018 -

Tips voor het opstellen van een e-mailcampagne

Tips voor het opstellen van een e-mailcampagne Je kunt op verschillende manieren jouw webinar promoten.Bijvoorbeeld door middel van een e-mailcampagne. In deze blog gegeven wij jou een aantal tips voor het opstellen van een e-mailcampagne.

Door Jaimy - 22 May 2018 -

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 2

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 2 In deel 2 van de blog ‘Hoe creëer je een succesvol webinar?!’ leer je hoe het webinar in drie eenvoudige stappen opzet!

Door Jaimy - 17 May 2018 -