5 tips om de webinar-ervaring gemakkelijker te maken voor deelnemers

5 tips om de webinar-ervaring gemakkelijker te maken voor deelnemers Hoe gemakkelijker jij de hele webinar-ervaring voor de deelnemers maakt, hoe meer mensen jouw webinar willen zien!

Door Jaimy - 21 June 2018 -

8 belangrijke tips voor het plannen van jouw webinar!

8 belangrijke tips voor het plannen van jouw webinar! Iedereen weet dat het geven van webinars een fantastische manier is om meer leads te genereren en betrokkenheid bij jouw publiek te vergroten. Echter, goede webinars organiseren zich niet vanzelf. Achter elk geweldig webinar zit een goede planning en organisatie.

Door Jaimy - 14 June 2018 -

Waar kan ik mijn webinar online promoten?

Waar kan ik mijn webinar online promoten? Super handig, tegenwoordig kan je het webinar overal online promoten. Je hebt zo veel keuze maar, misschien maakt dat het juist ook wel lastig. Wij geven jou 5 online kanalen waar je jouw webinar kan promoten. Dan is het aan jou de keuze, welk kanaal het beste past bij jouw doelgroep!

Door Jaimy - 1 June 2018 -

8 tips voor het maken van online content

8 tips voor het maken van online content Het promoten van het webinar kan ook via sociale mediakanalen zoals Facebook en LinkedIn. Deze kanalen staan erom bekend het bereik van je boodschap, op een gemakkelijke wijze, te vergroten. De grootte van je bereik hangt af van de content die je plaatst. Daarom hebben wij 8 handige tips voor het maken van online content op een rijtje gezet!

Door Jaimy - 25 May 2018 -

Tips voor het opstellen van een e-mailcampagne

Tips voor het opstellen van een e-mailcampagne Je kunt op verschillende manieren jouw webinar promoten.Bijvoorbeeld door middel van een e-mailcampagne. In deze blog gegeven wij jou een aantal tips voor het opstellen van een e-mailcampagne.

Door Jaimy - 22 May 2018 -

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 2

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 2 In deel 2 van de blog ‘Hoe creëer je een succesvol webinar?!’ leer je hoe het webinar in drie eenvoudige stappen opzet!

Door Jaimy - 17 May 2018 -

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 1

Hoe creëer je een succesvol webinar?! – Deel 1 Je staat op het punt jouw eerste webinar te maken. Je gaat er alles aan doen om er een succes van te maken. Maar voordat je begint.. heb jij jezelf deze vragen al gesteld? Wie is je publiek? En welke boodschap wil je overbrengen? Waarom doe je dit eigenlijk?

Door Jaimy - 17 May 2018 -

Zo gebruik je een blog om jouw webinarpubliek te vergroten!

Zo gebruik je een blog om jouw webinarpubliek te vergroten! Wij hebben vijf verschillende manieren op een rijtje gezet, hoe jij jouw blog kunt gebruiken om het webinarpubliek te laten groeien!

Door Jaimy - 11 May 2018 -

Zo win jij het vertrouwen van jouw publiek!

Zo win jij het vertrouwen van jouw publiek! Fascinerende dia's, krachtige levering, vertrouwen en een goede stem zijn essentieel om een moordende presentatie te geven. Er is echter meer dan dat nodig om een effectieve presentator te zijn. Als je echt contact wilt maken met je publiek, werk dan aan het verbeteren van deze acht eigenschappen die presentatoren sympathiek maken!

Door Jaimy - 1 May 2018 -

10 sprekerstips voor webinar presentatoren!

10 sprekerstips voor webinar presentatoren! Je hebt lang nagedacht over het onderwerp van jouw webinar. Je hebt alles goed gepland, de datum staat vast, je hebt de promotie goed uitgevoerd en verwacht een groot publiek. Nu is het belangrijkste nog ‘the delivery.’ Lees hier de 10 sprekerstips voor webinar presentatoren!

Door Jaimy - 1 May 2018 -