NIEUWE FEATURE: WebinarGeek integratie met AWeber

NIEUWE FEATURE: WebinarGeek integratie met AWeber We hebben weer een nieuwe integratie toegevoegd aan WebinarGeek. Het is de beurt aan AWeber, deze integratie kwam als tweede uit de bus tijdens de poll over wat onze volgende integratie moest zijn. En vanaf vandaag is dan mogelijk om je mailinglijst in AWeber te koppelen met WebinarGeek.

Door Remco - 24 March 2016 -

NIEUWE FEATURE: WebinarGeek integratie met ActiveCampaign

NIEUWE FEATURE: WebinarGeek integratie met ActiveCampaign Op basis van de uitslag van de poll na de lancering van de integratie met Autorespond is het vandaag tijd voor een nieuwe integratie. De absolute winnaar van de poll was ActiveCampaign. En vanaf vandaag is het mogelijk om je mailinglijst in ActiveCampaign te koppelen met WebinarGeek.

Door Remco - 10 March 2016 -

NIEUWE FEATURE: WebinarGeek integratie met Autorespond

NIEUWE FEATURE: WebinarGeek integratie met Autorespond Het kon natuurlijk niet uitblijven...een integratie tussen WebinarGeek en het Nederlandstalige e-mailmarketing systeem Autorespond . Op veler verzoek kunnen wij aankondigen dat het vanaf vandaag mogelijk is om je mailinglijst in Autorespond altijd up-to-date te houden. Koppel snel je lijst aan je WebinarGeek account.

Door Remco - 18 February 2016 -

ONZE WEBINAR STATISTIEKEN HEBBEN EEN MEGA UPDATE GEHAD: meer meten, is meer weten!

ONZE WEBINAR STATISTIEKEN HEBBEN EEN MEGA UPDATE GEHAD: meer meten, is meer weten! Hier bij WebinarGeek zijn wij bezig geweest om ervoor te zorgen dat de webinar statistieken jou zoveel mogelijk informatie geven over de prestatie van jouw webinars. Van het aantal bezoekers van de registratiepagina tot het kijkgedrag van de deelnemers. Met deze nieuwe statistieken kan je snel zien hoe jouw webinars presteren!

Door Remco - 2 February 2016 -

PRODUCT UPDATE: social sharing, tekst editor en grotere video player

PRODUCT UPDATE: social sharing, tekst editor en grotere video player We hebben weer een aantal updates doorgevoerd aan WebinarGeek. Het delen van de registratiepagina via social media is verbeterd, het delen van de registratiepagina door mensen die zich hebben ingeschreven is beter dan ooit. Daarnaast hebben we de mogelijkheden van de tekst editor verder uitgebreid en is de video player tijdens de webinars groter geworden.

Door Remco - 28 January 2016 -

Hoe kan je als coach of trainer webinars inzetten om te verkopen met behoud van je geloofwaardigheid?

Hoe kan je als coach of trainer webinars inzetten om te verkopen met behoud van je geloofwaardigheid? Het absolute hoofddoel van een webinar is om iemand iets te leren. Dit doe je door waardevolle kennis te delen, zodat je van toegevoegde waarde bent voor de kijker. Ook al is het uiteindelijke doel om een product of dienst te verkopen. Het ‘educatieve’ aspect van het webinar blijft dus heel belangrijk.

Door Remco - 26 November 2015 -

WebinarGeek integratie met LeadPages

WebinarGeek integratie met LeadPages Nou hebben wij in WebinarGeek natuurlijk een fantastisch mooie registratiepagina ingebouwd. Die je ook nog eens met een super eenvoudige page editor kunt aanpassen (volledig in je eigen huisstijl en dus naar je eigen smaak). Maar....dat is niet voor iedereen genoeg! Dus doen we niet moeilijk en hebben we een integratie gemaakt met LeadPages.

Door Remco - 20 November 2015 -

NIEUWE FEATURE: integratie met MailChimp

NIEUWE FEATURE: integratie met MailChimp Vanaf vandaag zal het leven van MailChimpers nooit meer hetzelfde zijn... Of wacht, ik bedoel juist: vanaf vandaag zal de lijst in MailChimp ALTIJD hetzelfde zijn. Het is namelijk mogelijk om MailChimp te koppelen aan WebinarGeek. Op die manier worden mensen die zich voor jouw webinar inschrijven en nog niet op je lijst staan, automatisch op je mailinglijst geplaatst.

Door Remco - 4 November 2015 -

Introductie live chat support via intercom.io

Introductie live chat support via intercom.io Vandaag introduceren wij live chat support! Vanaf vandaag kunnen wij iedereen nog beter van dienst zijn en direct bijstaan met raad en daad. Wij bieden de live chat support zowel op de website als op in de applicatie. Dat betekent dus dat je overal direct je vragen kunt stellen via chat button rechts onderin het scherm.

Door Remco - 2 November 2015 -

Live dagen webinar training met Jeanet Bathoorn

Live dagen webinar training met Jeanet Bathoorn Op 8 en 9 oktober was het dan eindelijk zover. De live dagen als onderdeel van het trainingsprogramma ´Webinars werken wel` met Jeanet Bathoorn stonden op het programma. Vanuit het hele land en zelf van het buitenland kwamen de deelnemers naar het hoofdkantoor van WebinarGeek voor twee intensieve en vooral leerzame live dagen!

Door Remco - 26 October 2015 -