Hi, my name is...Geek, WebinarGeek

Een bedrijfsnaam moet grappig zijn om te zeggen. Het moet direct duidelijk zijn hoe je het schrijft én hoe je het uitspreekt. En niet te vergeten, het moet blijven hangen! Voor ons was het niet lastig om een pakkende naam te bedenken, wij zijn nou eenmaal webinargeeks. Dat waren we allang voordat ´WebinarGeek´ werd geboren. Het moest alleen nog allemaal samenvallen en dat gebeurde in 2015.

WebinarGeek is opgericht door een echte GEEK! Met een passie voor online marketing en het creëren van mooie dingen, werken wij iedere dag met veel plezier aan WebinarGeek.

 

Remco Treuren (CEO)

Remco brengt techniek en gebruiker bij elkaar en is zich maar al te bewust dat je zonder enthousiaste gebruikers geen succesvolle applicatie hebt. Hoe goed de techniek of het idee ook is! Daarnaast is Remco een echte webinar marketing expert en ziet hij het liefst de hele wereld aan het webinarren!

Ons doel

Ons doel is om in 2020 wereldwijd 100.000 geeks tot onze community te mogen rekenen! Enthousiastelingen die met veel plezier webinars organiseren en daar heel succesvol mee zijn. Niets houdt ons tegen om onszelf iedere dag te overtreffen en deze geeks te verblijden met goede webinar software. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken en ervoor te zorgen dat hun werk een beetje makkelijker en leuker wordt.