Betalingen


De optie betaalde webinars is beschikbaar voor webinars die zijn aangemaakt na 14 februari 2018. Bij on demand webinars is het beschikbaar die na 3 november 2018 zijn aangemaakt.

Met WebinarGeek is het heel eenvoudig om betaalde webinars te organiseren. Vraag kijkers een bedrag om deel te nemen aan het webinar en verdien direct geld met jouw waardevolle kennis.

De eerste stap is het koppelen van een Mollie account aan je WebinarGeek account. Klik hier om betaalde webinars te activeren in je account.


Betalingen inschakelen

Klik op je webinar > "Webinar bewerken" > "Registratie" > "Betalingen".

Nadat je je Mollie account hebt geactiveerd met WebinarGeek kan je een betaald webinar organiseren.

Activeer "Betalingen" door op de switch te klikken.

Bedrag invoeren

Voer een bedrag in tussen €1 en €1.000 dat voor deelname is gewenst.

Contactgegevens toevoegen

De contactgegevens zijn voor vragen van deelnemers over de betaling. Een e-mailadres is verplicht, optioneel kan je een telefoonnummer toevoegen. Deze contactinformatie wordt weergegeven tijdens het betalingsproces.

Klik hier voor meer informatie over het instellen van een betaald webinar.


Voorkomen dat iemand twee keer inlogt

Klik op je webinar > "Webinar bewerken" > "Registratie" > "Betalingen".

Als je kijkers laat betalen voor je webinar wil je natuurlijk niet dat meerdere mensen met eenzelfde link kunnen kijken. Deze optie staat standaard ingeschakeld, klik op het vinkje om deze optie uit te schakelen.

De eerste persoon die de unieke kijk link heeft geopend kan je webinar gerust kijken, als er meerdere mensen met eenzelfde link willen kijken dan krijgen ze een foutmelding. Er kan dus maar één iemand tegelijkertijd kijken per unieke kijk link. Wil een kijker bijvoorbeeld tijdens je webinar het restant op een ander apparaat verder kijken dan kan dit, maar dient diegene eerst het venster te sluiten waarop al gekeken wordt, het kan enkele minuten duren voordat de link op een ander apparaat bekeken kan worden.


Nog hulp nodig?

Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Chat met ons