Evaluatieformulier


Het evaluatieformulier is een handige tool waarmee je input kan krijgen van kijkers van je webinar. Het formulier wordt automatisch in beeld gebracht nadat het webinar is beëindigd.


Activeren

Klik in de webinar wizard op "Webinar" > "Evaluatie".

Klik op de switch om de evaluatieformulier in te schakelen. Wanneer je de evaluatieformulier hebt ingeschakeld verschijnt deze automatisch als popup na het beëindigen van je webinar, je hoeft het dus niet handmatig aan te zetten.

Heb je ook de sales pagina geactiveerd? De evaluatieformulier komt als popup in beeld, als ze deze wegklikken is je sales pagina zichtbaar.


Bewerken

Je kunt de vragen en antwoorden direct bewerken. Onderaan het formulier kun je verschillende types vragen toevoegen:

  • tekstveld
  • tekstbox (meerdere regels)
  • enkele keuze
  • meerkeuzevraag

Je voegt het toe door erop te klikken onder het formulier.

Klik op de tekst om de vraag te wijzigen.

Een antwood verwijderen? Klik op het tandwieltje > "Verwijder" om het te verwijderen. Onder het formulier kun je de "bedankt" tekst aanpassen die in beeld komt zodra het formulier is ingevuld.


Verwijderen

Klik links op "Verwijder evaluatieformulier" om alles naar de standaardinstellingen terug te brengen en formulier uit te schakelen.


Resultaten

De resultaten kan je terug vinden in de "Statistieken" van je webinar. Klik in de webinar dashboard op "Statistieken" > "Evaluaties" voor de resultaten van het evaluatieformulier per kijker/uitzending. Je kunt deze ook exporteren naar een CSV bestand voor verdere analyse.


Nog hulp nodig?

Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Chat met ons