Documentatie Account Extra gebruikers

Extra gebruikers

Het verschilt per pakket of je extra gebruikers kan toevoegen, we verwijzen hiervoor graag naar de pricing pagina.

Voeg extra gebruikers toe zodat ze met hun eigen inlog in het account kunnen.

Klik rechtsboven op "Account" > "Gebruikers".

Hier vind je al je extra gebruikers die toegang hebben tot het account en kan je een extra gebruiker aanmaken of verwijderen.

Extra gebruikers hebben geen toegang tot de account instellingen denk hierbij aan het verifiëren van een e-mail adres, extra gebruikers beheren, abonnement wijzigen en facturen inzien.


Extra gebruiker toevoegen aan pakket

Klik je rechtsboven op "Account" > "Gebruikers".

Klik op “Voeg extra gebruikers toe aan je abonnement” of op “Nodig extra gebruikers uit door te upgraden” als je nog geen Premium pakket hebt.

Volg vervolgens de stappen om een extra gebruiker toe te voegen en selecteer hoeveel je er wilt toevoegen. Zodra de betaling is bevestigd kan je een extra gebruiker toevoegen!


Account gebruikersrollen

Elke gebruiker kan via zijn eigen inlog in het account. Er zijn drie verschillende rollen:

  • Owner:
    • Dit is de account eigenaar en kan de extra gebruikers beheren.
    • Ziet alle webinars van alle extra gebruikers en kan hierin filteren per gebruiker.
    • Kan webinars aanmaken als andere gebruiker.
  • Manager:
    • Inzicht tot alle webinars van alle extra gebruikers
    • Kan webinars aanmaken als andere gebruiker.
    • Géén toegang tot de account instellingen denk hierbij aan het verifiëren van een e-mail adres, extra gebruikers beheren, abonnement wijzigen en facturen inzien.
  • Member:
    • Heeft alleen inzicht in zijn eigen webinars
    • Géén toegang tot de account instellingen.

Let op! De toestemmingvelden op account niveau zijn door iedereen aan te passen en geldt voor alle gebruikers! Dus als een member de toestemmingsvelden op account niveau wijzigt is dit ook zichtbaar bij de owner en manager.


Extra gebruiker aanmaken

Klik rechtsboven op "Account" > "Gebruikers".

Vul de gegevens in van de nieuwe gebruiker, selecteer een rol en klik op “Stuur uitnodiging”.

De gebruiker ontvangt een uitnodigingsmail om een wachtwoord aan te maken.

Nadat de extra gebruiker zijn account heeft geactiveerd zie jij dit in het overzicht terug.


Extra gebruiker verwijderen

Klik rechtsboven op "Account" > "Gebruikers".

Klik vervolgens op “Opties” > “Verwijder” naast de extra gebruiker die je wilt verwijderen.

Zodra je een extra gebruiker verwijdert worden alle webinars van de extra gebruiker toegewezen aan de owner.