Documentatie Statistieken en data Inschrijvingen anonimiseren

Inschrijvingen anonimiseren

Nadat je een live webinar hebt gehouden kan je de gegevens van alle inschrijvingen of een individuele inschrijving anonimiseren.

Alleen de account eigenaar kan inschrijvingen anonimiseren.

Het anonimiseren betekent dat je alle persoonlijke gegevens anoniem maakt en dat je alles weghaalt wat kan leiden naar een persoon. De personen die je hebt geanonimiseerd worden niet meer meegenomen in je mails en integratie triggers en de kijk link is voor deze personen inactief gemaakt.

Let op! De inschrijvingen worden alleen in WebinarGeek geanonimiseerd en niet bij derden (gekoppelde integraties).


Alle inschrijvingen

Nadat je live webinar is geweest kun je inschrijvingen anonimiseren.

Klik op je webinar > “Webinar bewerken”. Scrol door tot “Datum & Tijd”, klik bij de uitzending die je wilt anonimiseren op “Bewerk” > “Anonimiseer inschrijvingen”.

Er opent een pop up met wat informatie, klik op “Anonimiseer alle inschrijvingen” om de uitzending te anonimiseren. Of klik op “Sluit” om het niet te doen.


Individuele inschrijving

Nadat je live webinar is geweest kun je inschrijvingen anonimiseren.

Klik op je webinar > “Statistieken” > “Registraties” > “Inschrijvingen”. Klik bij de inschrijving die je wilt anonimiseren op “Meer details” > “Inschrijver opties” > Anonimiseer inschrijving.

Er opent een pop up met wat informatie, klik op “Ok” om de inschrijving te anonimiseren. Of klik op “Annuleren” om het niet te doen.