Interacties testen


Klik rechts in het bedieningspaneel op het "bliksemschicht" icoon. Selecteer in de dorp down je call-to-action, poll of info box. Stel een tijd in hoelang deze onder in beeld komt en klik op "Starten". De interacties zijn nu voor jou en de test kijkers zichtbaar onder de video. 


Actief

Nadat je een interactie hebt gestart spring je over naar "Actief", onder "Nu bezig" kan je zien welke interacties er nog bezig zijn en voor hoelang. Je kan een gestarte interactie (vroegtijdig) stoppen door op het rode vierkantje te klikken.

Bij "Geweest" ze je de interacties die zijn geweest, bij een poll zie je ook de uitslagen.


Handje

Met het "Handje" kan je eenvoudig en snel naar de mening van je kijkers vragen, geef ze de mogelijkheid om een duimpje omhoog of omlaag te geven.

Dit kan je bijvoorbeeld doen om snel een mening te peilen over een stelling: "EENS" of "ONEENS". Deelnemers kunnen een duim omhoog of een duim omlaag geven. Het is dus een heel snelle manier om naar de mening van het publiek te vragen.

Klik op de switch om het "Handje" in te schakelen, de kijkers krijgen dit rechtsboven in de chat te zien en kunnen op een duimpje omhoog of een duimpje omlaag klikken. Ze kunnen op elk moment het duimpje wijzigen.

De antwoorden reset je door op "Handjes resetten" te klikken. Er worden geen gegevens hiervan opgeslagen in de "Statistieken".


Nog hulp nodig?

Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Chat met ons