Documentatie Webinar testen Mede tester uitnodigen

Mede tester uitnodigen

Je kunt iemand uitnodigen om het test webinar te bekijken. Let erop dat voor een test webinar het alleen mogelijk is om deze te volgen vanuit Google Chrome, dus zorg dat de kijker op deze browser meekijkt (dit geldt niet voor je live webinar).

Om iemand uit te nodigen klik je op het "Uitnodigen" icoontje om iemand ofwel een e-mail ofwel een directe link te sturen voor het test webinar:

Selecteer een rol, typ de naam en e-mail in en verstuur de uitnodiging.

De test kijker ontvangt van jou of via de mail de testlink. Zodra het test webinar is gestart is dit ook zichtbaar voor de test kijker.

Let op! Als je in de zelfde ruimte zit als de mede tester zorg er dan voor dat de mede tester met headphones/oortjes werkt of zijn geluid uit zet. Dit zodat het geluid van je test kijker niet wordt opgevangen door je microfoon ( Er ontstaat anders een echo).


Systeenvereisten test kijker

Het test webinar is alleen mogelijk om te volgen vanuit Google Chrome op desktop of laptop. Dus zorg dat de kijker op deze browser meekijkt op een desktop of laptop.

Tijdens het echte live webinar kunnen de kijkers vanuit elk toestel en browser meekijken. Hier vind je de systeemvereisten voor zowel jou als de kijkers voor het echte live webinar.