Sales pagina


De Sales pagina is een pagina die na het beëindigen van je webinar zichtbaar wordt voor de kijkers. Hier kan je nog wat over het product/dienst en je unieke aanbieding vertellen. 


Sales pagina inschakelen

Klik in de webinar wizard op "Webinar" > "Sales pagina".

 

Klik op de switch om de sales pagina in te schakelen. Wanneer je de sales pagina hebt ingeschakeld wordt deze automatisch getoond na het beëindigen van je webinar, je hoeft het dus niet handmatig aan te zetten.


Sales pagina bewerken

Nadat je de sales pagina hebt ingeschakeld kan je deze bewerken. Klik op de oranje button "Sales pagina bewerken" om naar de page editor te gaan. Hier kan je de foto's wijzigen, linkjes toevoegen en alles geheel naar eigen smaak/huisstijl aanpassen.

Klik onderaan op "+ Toevoegen" om een afbeelding met tekst/links of een interactie uit de "interactie pagina" toe te voegen.

 

Afbeelding met tekst

Er komt een lege textbox, button en afbeelding welke je kan wijzigen. De link achter de button voeg je toe door bij de button op het tandwieltje > "Bewerk link" te klikken.Plak de link, zet een vinkje als je wilt dat de link in een nieuw venster wordt geopend en klik op "Opslaan".

 

Afbeelding met links

Er komt een lege textbox, twee links en een afbeelding welke je kan wijzigen. Bewerk de tekst bij "Link naar website" klik op het tandwieltje > "bewerk link" om een link toe te voegen.

Plak de link, zet een vinkje als je wilt dat de link in een nieuw venster wordt geopend en klik op "Opslaan". Klik op het tandwieltje > "Verbergen" om deze optie te verbergen.

 

Interactie uit interactie pagina

Hier kan je een call to action of een poll toevoegen die je bij de interactie pagina hebt aangemaakt. Als je hier iets wilt wijzigen kan je dit bij de interactie pagina doen, dit wordt automatisch overgenomen bij je sales pagina. 

 

Volgorde wijzigen en verwijderen

Je kan de tekstboxen en interacties omhoog of omlaag verplaatsen. Dit doe je door rechtsboven op het tandwieltje te klikken en vervolgens op "Verplaats omhoog" of "Verplaats omlaag" Klik op "Verwijder" om het te verwijderen.


Nog hulp nodig?

Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Chat met ons