Rapportage


De "Statistieken" kan je vinden in je webinar dashboard

Klik links op "Statistieken" om naar je statistieken te gaan. WebinarGeek geeft een helder overzicht van de prestaties van al je webinars. Zo kan je in één oogopslag zien hoe je webinars presteren. Hier is ook het "WebinarGeek gemiddelde" aan toegevoegd, zodat je kunt zien hoe je webinars presteren ten opzichte van andere gebruikers. Klik op een uitzending in het tabel, om de resultaten van dat specifieke uitzending te zien.


Rapportage

Klik op je webinar > "Statistieken" > "Rapportage".

Boven zie je een grafiek met de registratieflow. De registratieflow toont op welke momenten mensen zich hebben ingeschreven. Zo kan je zien welke dag populair is voor mensen om zich te registeren.

Je kunt zo ook snel zien welke promotionele acties effect hebben op het aantal inschrijvingen. Door met je muis over de grafiek te gaan, krijg je het aantal inschrijvingen van die dag te zien.

Klik op een uitzending in het tabel, om de resultaten van dat specifieke uitzending te zien. Beneden vind je een kleine samenvatting van de registratiepagina en de kijkers. Klik op "Registratiepagina" of " Webinar" om de uitgebreide statistieken daarvan te zien


Nog hulp nodig?

Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Chat met ons