Registraties

De "Statistieken" kan je vinden in je webinar dashboard.

Klik op je webinar > "Statistieken" > "Registraties".

Hier kan je de statistieken bekijken over de prestatie van je registratiepagina.

Boven zie je een grafiek met de registratieflow en de bezoekers van je registratiepagina.

De totaal aantal bezoekers en inschrijvingen met de conversie daarvan vind je er onder. Blijft de conversie achter, onderzoek dan of het nodig is om enkele aanpassingen te doen.

Wij denken graag mee, plan hier een Marketing Consult met ons in, dit gesprek vindt telefonisch plaats, is gratis en duurt 15 minuten.


Rapportage

De informatie hieronder geeft aan hoe lang mensen op de registratiepagina verblijven en waar vandaan ze de pagina hebben bezocht. Ook kan je zien hoeveel van de inschrijvingen voor dit webinar al eerder een webinar van jou hebben gevolgd.

Helemaal onderaan kan je zien vanuit welke bronnen de bezoekers afkomstig zijn. Dit is handig om te zien als je adverteert, zo kan je zien of je advertenties goed werken.


Inschrijvingen

Klik op je webinar > "Statistieken" > "Registratie".

Boven zie je een klein overzicht wie zich heeft ingeschreven. Klik op "Inschrijvingen" om naar al je inschrijvingen te gaan, als je webinar al is geweest zie je ook al wie er live heeft gekeken.

Je kan de inschrijvingen sorteren op "Naam", "E-mail" of "Registratiedatum".

Klik op "Meer details" bij een inschrijving om daar de uitgebreide statistieken per inschrijving te bekijken o.a. registratiedatum, kijktijd, unieke url etc. Een kijker moet minimaal 30 seconden kijken om voor een kijktijd in aanmerking te komen.

Klik op "Exporteer alle registraties naar CSV" om de data van al je inschrijvingen te exporteren. In het .csv bestand kan je filteren, hier vind je wat meer informatie over hoe je in excel kan filteren.

Bevestigingsmail opnieuw versturen

Klik op “Meer details” en onderin op “Stuur bevestigingsmail opnieuw”.

Inschrijving verwijderen

Om een inschrijving te verwijderen klik je op “Meer details” en onderin op “Verwijder inschrijving”, de unieke kijk link van deze inschrijving werkt dan niet meer.