Tijdzones


WebinarGeek detecteert automatisch de juiste tijdzones van je registratiepagina en channel bezoekers!

Tijdzones kunnen wel eens verwarrend zijn, zowel voor de presentatoren als de bezoekers. Vooral als die niet automatisch wordt omgezet op de registratiepagina en de channel. Gelukkig detecteert WebinarGeek nu automatisch de tijdzones. 

Als gebruiker, presentator, moderator en kijker heb je een eigen tijdzone en alles wordt aangepast op basis van die tijdzone.

Deze feature is live en wordt weergegeven op al je oude, huidige en toekomstige registratiepagina's voor alle webinar soorten, live, automated en on demand.

De registratiepagina gebruikt automatisch de lokale tijd van de bezoeker, zo weet de bezoeker gelijk hoe laat het webinar is in zijn tijdzone. Ook wordt de tijdzone opgeslagen zodat alle overige communicatie in de juiste tijdzone wordt verstuurd. Denk hierbij aan de:

  • Bevestigingspagina
  • Voeg toe aan je agenda optie
  • Mailtjes

In de 'Statistieken' van je webinar kan je per inschrijving vanuit welke tijdzone die is ingeschreven. 


Instellingen

Je kan bij de instellingen een eigen tijdzone instellen. Klik op 'Account' > 'Mijn account' en vervolgens op 'Instellingen' onder 'MIJN ACCOUNT'. 

Selecteer onder 'Tijdzone' de tijdzone waarin we de data en tijdstippen moeten weergeven. 

In Nederland hebben wij de Central European Time tijdzone , hiervoor wordt de afkorting CET gebruikt met de zomertijd is dit CEST.

Er zijn landen met een 12 uur en een 24 uur format, bij een 12 uur format komt er am/pm bij. 


Nog hulp nodig?

Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Chat met ons