Uitzendschema instellen


Bij automated webinars is het mogelijk om een uitzendschema in te stellen. Het uitzendschema is een combinatie van individuele en terugkerende uitzendingen.

Je kunt dus bijvoorbeeld een uitzending inplannen specifiek op 26 mei om 18:30 uur, en daarnaast zorgen dat er elke vrijdag vast om 20:00 uur een uitzending is.

Wil je een eenmalige uitzending kies dan voor "op", en anders op "elke".

 

 

Bij "Elke" kun je kiezen voor een specifiek dag of elke dag.

 

 

Je kunt meerdere (terugkerende) uitzendingen toevoegen.

 


Terugkerende uitzending

Bij een terugkerend uitzendschema wil je natuurlijk niet hebben dat je kijkers bij registratie hoeven te kiezen uit honderden mogelijkheden. Hier kan je het aantal uitzendingen op de registratiepagina limiteren. Kies bij "Data tonen" voor het aantal aankomende uitzendingen wat je bezoekers op de registratiepagina kunnen zien.

Om het zo "echt" mogelijk te maken kun je bij de volgende optie enkele data uitsluiten in je uitzendschema. Je kunt hierbij feestdagen toevoegen maar bijvoorbeeld ook dagen waarop er bijvoorbeeld geen moderator beschikbaar is voor de chat.

Na het aanmaken van je uitzendschema worden er automatisch uitzendingen gepland die overeenkomen met je schema, je kunt hierin altijd achteraf nog individuele uitzendingen verwijderen of het schema aanpassen.


Nog hulp nodig?

Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Chat met ons