Veelgestelde vragenWaarom werken jullie (alleen) met Mollie?

Mollie staat bekend om haar betrouwbaarheid en duidelijke tarieven. De eenvoud waarin Mollie te gebruiken is, sluit naadloos aan op onze visie. De keuze was voor ons snel gemaakt om met Mollie samen te gaan werken.


Wie of wat is Mollie?

Mollie is een gerenommeerd Nederlands online betalingsplatform en staat bekend om haar betrouwbaarheid en heldere tarieven.

Dit Nederlandse bedrijf is gebouwd op innovatie en heeft met slimme betaalproducten die makkelijker, goedkoper en flexibeler waren dan wat de conventionele banken konden leveren hun steentje bijgedragen aan de Nederlandse betaalindustrie.

Deze filosofie sluit naadloos aan op de visie van WebinarGeek. Eenvoudig en gebruiksvriendelijke producten ontwikkelen. Techniek mag het gebruik niet in de weg staan. Onze keuze was dus snel gemaakt om met Mollie te gaan werken om het voor jou mogelijk te maken om geld te gaan verdienen met jouw webinars


Waar kan ik terecht met vragen over (uit)betalingen?

Alle financiële transacties verlopen via jouw eigen Mollie account. Met vragen over betalingen, uitbetalingen en andere zaken kan je terecht bij de helpdesk van Mollie. Je kunt deze bereiken via https://help.mollie.com/hc/nl.


Kan ik ook Bancontact als betaalmethode toevoegen?

Ja, dit kan je doen in je Mollie account bij Instellingen > Betaalmethodes.


Waar moet ik terugbetalingen doen?

Alle transacties verlopen via Mollie. Een overzicht van de ontvangen betalingen vind je dan ook terug in je Mollie account. Eventuele terugbetalingen handel je ook af via je Mollie account. Een terugbetaling via Mollie kost €0,25 per transactie. Het is mogelijk om het gehele bedrag, een deel of extra geld terug te storten.


Mijn website profiel is afgekeurd, wat nu?

Er zijn verschillende reden waarom Mollie een website profiel kan afkeuren. In dit help artikel van Mollie kan je daar meer over lezen. Ook kan je daar lezen wat je moet doen om dit probleem op te lossen.


Wat zijn de kosten voor de betaalde webinars?

Het organiseren van betaalde webinars is kosteloos. De optie is in alle WebinarGeek pakketten beschikbaar, zelfs tijdens de free trial periode.

Pas zodra je betalingen gaat ontvangen worden er kosten in rekening gebracht. Deze worden ingehouden van de ontvangen bedragen.

Per transactie betaal je €0,29 aan Mollie en 5% van het te betalen bedrag aan handelingsfee aan WebinarGeek. Je bent natuurlijk vrij om deze kosten vooraf bij het bedrag dat jij wil ontvangen op te tellen, zodat de kijker ook deze kosten betaalt.


Waarom houdt WebinarGeek een handelingsfee in?

Dit doen wij om ervoor te zorgen dat het proces zo eenvoudig en simpel mogelijk blijft. Zowel voor jou als gebruiker van WebinarGeek, maar ook voor jouw deelnemers. 

Op de achtergrond vindt er bijna magie plaats om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat is wat je van ons gewend bent.


Wat gebeurt er als iemand niet heeft betaald?

Als iemand zich wel registreert voor jouw webinar, maar geen betaling doet is het voor deze persoon niet mogelijk om aan het webinar deel te nemen. Pas nadat de betaling is voltooid, krijgt iemand toegang tot het webinar. Het voltooien van een betaling kan tot aan het moment dat het webinar start.

 

Nog hulp nodig?

Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Chat met ons