Wat kan een co-presentator?


De co-presentator kan ten aller tijde de chat beheren en de interacties starten. De slides kan de co-presentator bedienen zodra het live webinar is gestart. Dit kan de co-presentator ook doen als hij op dat moment niet zichtbaar is voor de kijkers.

Tijdens het live (test) webinar kan je met de andere presentator chatten via de "Presentator chat", deze chat is te vinden onder de publieke chat. Deze chat is alleen zichtbaar voor de presentatoren en moderators van het webinar en niet voor de kijkers.

De hoofdpresentator is degene met het beheer van het webinar en kan ten aller tijde het webinar starten, stoppen en bepalen wie er op dat moment presenteert.

De co-presentator en hoofdpresentator zien onder bij de video’s en blauw balk boven degene die op dat moment in beeld is voor de kijker.


De kijkerservaring

De kijker ziet één beeld, maar kan alle presentatoren horen. Er is ten aller tijde maar één beeld zichtbaar, ofwel van de hoofdpresentator danwel de co-presentator. Als er een presentatie wordt aangezet dan zien zij dit net als bij een live webinar zonder co-presentator.


Nog hulp nodig?

Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Chat met ons