Uitschakelen bevestigingsmail


Klik op je webinar > "Webinar bewerken" > "E-mails"> Klik op de titel van de bevestigingsmail.

Zodra iemand zich inschrijft voor je webinar ontvangen zij automatisch de bevestigingsmail met de unieke kijk link.

Schakel de bevestigingsmail uit door te klikken op de button “Uitschakelen”.

Er verschijnt een popup om dit te bevestigen. Klik hier op “ok”.

Als dit is succesvol is gelukt. Staat er nu in de button “Inschakelen”. Via deze button kun je het dus ook weer inschakelen.

Als je het opnieuw inschakelt krijgen alle personen die zich vanaf dat moment inschrijven weer een bevestigingsmail.

Na inschrijving wordt de automatische bevestigingsmail met de unieke kijk link niet verstuurd.

De inschrijver kan deze unieke kijk link op de bevestigingspagina overnemen na inschrijving of de organisator moet de unieke kijk link van de kijker delen.

Bijvoorbeeld door deze op te nemen in een e-mail die je via jullie eigen e-mailprogramma verstuurt, je kan ook een herinneringsmail versturen die je in WebinarGeek inplant.

Lees hieronder hoe je de unieke kijk link van een registratie kan delen.


Unieke kijk link zelf delen

De unieke kijk link vind je na inschrijving bij de 'Statistieken' van je webinar.

Klik op je webinar 'Statistieken' > 'Registraties' > 'Alle inschrijvingen'.

Hier kan je per inschrijving de unieke kijk link vinden door op 'Meer details' te klikken, bij 'Kijk URL' vind je de unieke kijk link van de inschrijver.

Wil je de unieke kijk link van alle inschrijvingen in een overzicht, exporteer dan alle registraties naar .CSV. In het .CSV bestand vind je onder 'Watch link' de unieke kijk link van de inschrijvingen.

Let op! Elke inschrijver heeft dus een unieke kijk link, er is geen publieke kijk link voor het live webinar.


Je webinar skills verbeteren?

Verken onze academy voor een snelle start met webinars.

Academy