Dat blijft voor twee weken na afloop van je abonnement toegankelijk voor jou. Je kunt dus gewoon alle data inzien die tijdens jouw webinars is verzameld. Het is alleen niet mogelijk om live webinars uit te zenden en je replay's zijn ook niet meer beschikbaar voor kijkers. Na 2 weken worden je webinars verwijderd. Dit is in het kader van de AVG, om zo niet onnodig persoonsgegevens te bewaren voor een lange periode. Je kunt uiteraard wel je abonnement weer activeren om direct weer aan het webinarren te slaan!